Liviu Vârciu, amintiri din perioada liceului. „Venea mama cu sacoșa plină să mă treacă, că avea băiat artist”

Liviu Vârciu, amintiri din perioada liceului. „Venea mama cu sacoșa plină să mă treacă, că avea băiat artist”
Simpatic e acum, simpatic a fost și în perioada liceului. Uneori mult prea mult, dar acest lucru nu l-a scutit de probleme pe celebrul Liviu Vârciu.

Cea mai frumoasă perioadă a vieții, liceul, nu va uitată niciodată de Liviu Vârciu, care a făcut numai prostii. Norocul lui s-a numit directorul instituției care l-a scăpat din multe belele.

Pentru că activa în trupa LA, care atunci era într-o altă formulă, doi băieți și fată, Liviu își permitea cam orice în timpul liceului. Se simțea vedetă, dar se trezea la realitate când mama sa începea să fie sunată de profesori care o anunța că artistul familiei iar a luat-o pe arătură.

„Când aveam o problemă, mă duceam la domnul director și se rezolvau problemele”

„Venea mama mereu cu sacoșa cu cafea și toate cele ca să rezolve problema și să mă treacă. Au fost probleme până când m-am împrietenit cu directorul liceului. Noi cântam cu LA la baluri de bococi, dar la mine totul era gratis. Așa că atunci când aveam o problemă, mă duceam la domnul director și acesta găsea mereu o soluție să fie bine pentru toată lumea”, a declarat Liviu Vârciu la Antena Stars.

Liviu Vârciu și frumoasa lui familie

Cât privește fetele din liceu care erau înnebunite după Liviu, prezentatorul spune că în momentul în care a cunoscut-o pe iubita lui Anda, i s-a șters din memorie orice femeie.

Prima vacanță în patru

Cu puțin timp în urmă, Liviu Vârciu a fost plecat într-o vacanță cu ambii copii și Anda, primul concediu în patru. În stilu-i caracteristic, prezentatorul a vorbit despre această experiență: „Bine! Nu mă așteptam să vin odihnit, mă așteptam să fie foarte greu, deoarece am fost pentru prima oară cu cei doi copii.

Matei are trei ani și a fost greu, trebuia să stau cu ochii pe el tot timpul, dar copiii au fost încântați, au venit cu o grămadă de lucruri bune din vacanță, Matei a început să vorbească coerent”, a declarat artistul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre