Simona Ionescu / Redactor Șef

Loredana vrea să strălucească în showbiz în stilul Madonnei. Diva a avut din nou o apariție șoc

Loredana vrea să strălucească în showbiz în stilul Madonnei. Diva a avut din nou o apariție șoc
Loredana Groza are un stil aparte. Știe cum să își țină fanii în priză și arată mai bine ca în tinerețe. Transformarea vedetei este mereu surprinzătoare.

Oricine i-a urmărit cariera, știe că Loredana nu are limite. Vrea să strălucească în showbiz și o face luând exemplu de le cea mai bună. Loredana se inspiră de-o viață din stilul Madonnei și asta o face regina muzicii pop din România. Mereu gata să se reinventeze ca și diva de peste Ocean, Loredana dă dovada profesionalismului în domeniu și demonstrează faptul că poți fi  modern, în trend și adulat de fani și când ai trecut de 50 de ani.

Loredana Groza știe cum să își țină fanii aproape. Diva se reinventează constant

Madonna are 65 de ani și șase copii (2 naturali și 4 adoptați din Africa), Loredana are 53 de ani și o fiică plină de talent și ea. Prima e singură, momentan, în timp ce artista noastră e căsătorită de peste un sfert de veac cu același bărbat care o adoră. Ambele artiste sunt obsedate de felul în care arată, fac sport, mănâncă sănătos și atent, au mereu grijă să își mențină siluetele. Cu siluetele lor impecabile, de zeci de ani cuceresc publicul în show-uri extravagante în care tropăie pe tocuri, zeci de minute în șir pe scenă, acompaniate de muzică antrenantă.

Loredana nu are limite. A luat exemplu de la Madonna

La vârsta la care mulți ar fi trimis-o pe Madonna la pensie, aceasta a planificat un nou turneu. Ba chiar și un film biografic (care a rămas în stand by). La începutul anului, Loredana Groza a șocat pe toată lumea când a plecat într-un retrait din India, la un guru, peste trei luni, pentru a-și  lumina calea spirituală și starea de zen. Apoi a revenit acasă cu forțe proaspete.

Vedeta a trecut printr-o transformare uluitoare pentru apariția în serialul de la Antena 1

Cu zeci de ani de carieră care umple sălile de concerte și stadioanele, Loredana Groza a avut succes pentru că a știut mereu, ca și Madonna, să se reinventeze. Loredana Groza este cântăreață de muzică ușoară, compozitoare, prezentatoare TV, autoare, dansatoare, a fost antrenoare în show-ul muzical Vocea României în primele 7 sezoane, precum și imaginea unor produse cosmetice. Dar ea este și actriță, iar în tinerețe a jucat cu mare succes. Actoria a fost una din primele iubiri ale Loredanei Groza, care apare nominalizată în aproape 20 de producții la o căutare pe Google.

În unele a jucat, în altele a pus voce. Primele filme ale Loredanei datează de după Revoluție. A jucat în A doua cădere a Constantinopolului, în 1994 și în Asfalt tango, doi ani mai târziu. Toate rolurile ai au fost provocatoare. Ultimul film românesc în care joacă a apărut în cinematografe în 2012, Minte-mă frumos.

Transformare uluitoare. Diva pur și simplu întinerește

Cel mai nou proiect ce poartă semnătura Ruxandra Ion şi Dream Film Production, comedia romantică Camera 609, de la Antena 1, o readuce pe micile ecrane pe Loredana. Îndrăgita artistă revine astfel la una dintre pasiunile ei, actoria, şi o întruchipează pe Felicia Soare, o cântăreață nonconformistă. Alături de ea, telespectatorii o vor putea urmări în această toamnă şi pe Graţiela Voicu, actriţa care o va interpreta pe Diana, fiica acesteia şi soţia lui Victor (Matei Negrescu).

Precum Madonna, Loredana Groza dovedește că vârsta nu e decât un număr

Loredana Groza a dezvăluit imagini din set, pe când era la filmări. Iar fanii au fost surprinși să vadă că preferata lor a trecut printr-o transformare fabuloasă pentru a intra în personaj. Imaginile vorbesc de la sine.

Madonna a renunțat la filmul biografic

La rândul ei, Madonna nu a stat nici ea departe de luminile reflectoarelor. A jucat în 3 spectacole de teatru, apare în 27 de filme, în cele mai multe ca actriță, în tinerețe, apoi ca producător. A apărut în reclame, și în emisiuni de televiziune.

Supranumită regina muzicii pop, Madonna este un exemplu de succes constant în showbiz. Multe artiste au învățat de la ea

Ultimul ei proiect, filmul biografic, a fost abandonat la finele lunii ianuarie, după ce a fost anunțat turneul mondial al reginei muzicii pop. Filmul, care a generat o frenezie online din cauza procesului de audiție epuizant, urma să o aibă ca protagonistă pe Julia Garner și să fie regizat chiar de Madonna.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre