Simona Ionescu / Redactor Șef

Lourdes o imită pe mama Madonna și pe covorul roșu de la Met Gala 2021

Lourdes o imită pe mama Madonna și pe covorul roșu de la Met Gala 2021
În mod categoric, fiica Madonnei a fost cea mai rock and roll apariție din toate. Modelul în vârstă de 24 de ani și-a făcut prima apariție la celebrul eveniment.

Lourdes o imită pe mama Madonna și pe covorul roșu de la Met Gala 2021. A îmbrăcat un ansamblu îndrăzneț și și-a lăsat pletele lungi desfăcute.

Ireverența este o problemă de familie, iar Lourdes – fiica Madonei în vârstă de 24 de ani, știe cum să se descurce cu ea, scrie Elle Italia. La Gala Met 2021 din New York, Madonna nu a fost acolo, dar clanul Leon-Ciccone era bine reprezentat, de fapt, de fiica de la Lourdes Leon. Aceasta a debutat pe cel mai histrionic celebru covor roșu. Pentru prima ei apariție la Muzeul Metropolitan de Artă din New York, Lourdes și-a acoperit pielea într-un ansamblu strălucitor de fucsia de la Moschino, creația lui Jeremy Scott.

Dar asta nu este suficient. Lourdes Leon Ciccone și-a făcut o declarație memorabilă foarte personală, prezentând în înfățișarea ei îndrăzneață și arătându-și axilele neepilate, încălcând din nou normele de frumusețe ale societății. Imaginea tinerei cu axilele pline de păr ( pentru că Lourdes a avut grijă să pozeze cu mâinile ridicate) a creat agitație. Nu e prima dată când fiica reginei pop iscă valuri în modă.

Lourdes o imită pe mama Madonna

Relația dintre Lourdes Leon Ciccone, fiica Madonei, și părul corpului ei este admirabilă. De-a lungul anilor, modelul în vârstă de 24 de ani și-a arătat axilele neepilate în selfie-uri cu mama ei sau pe covorul roșu ori în campanii publicitare. Ea a promovat întotdeauna un stil „natural”. Cea mai recentă mișcare în numele #bodyhairpositive a fost chiar pe covorul roșu al Met Gala 2021. Pentru fiica Madonnei, părul de sub brațe nu a fost niciodată ceva care i-a cauzat disconfort și a arătat asta tuturor.

Altfel, Lourdes, este destul de experimentală cu alegerile ei de modă, la fel ca mama ei Madonna. Apariția lui Lourdes Leon la Gala Institutului de costume din 2021 vine după ce a pozat pentru numărul din septembrie al Vogue America, „Generation America: The Models Changing an Industry”, alături de Bella Hadid, Kaia Gerber, Precious Lee, Anok Yai, Ariel Nicholson, Sherry Shi și Yumi Nu.

„Oamenii cred că sunt o fată bogată fără talent, căreia i s-a dat totul, dar nu”, a declarat Lourdes Leon revistei, explicând că și-a plătit singură școala și că locuiește în cartierul Brooklyn din Bushwick, departe de strălucirea Hollywoodului. După coperta Vogue, Lourdes a fost aleasă și ca față a următoarei campanii Swarovski în numele incluziunii și reprezentării culturii.

Sursa foto: Instagram, Elle

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre