Simona Ionescu / Redactor Șef

Macron, imagini de poveste alături de Brigitte: “Pentru totdeauna”. FOTO

Macron, imagini de poveste alături de Brigitte: “Pentru totdeauna”. FOTO
Brigitte și Emmanuel Macron formează un cuplu de mai mulți ani, iar relația lor nu a fost ușoară, căci s-au confruntat cu multe critici și sprâncene ridicate de-a lungul anilor. Câteva imagini de poveste apărute pe rețelele de socializare demonstrează însă cât de puternică este dragostea cuplului prezidențial.

Se știe prea bine că iubirea nu ține cont de vârstă, iar acest lucru îl demonstrează cu succes Brigitte și Emmanuel Macron. Cei doi au o relație admirată la nivel mondial, în ciuda diferenței de vârstă de 25 de ani dintre cei doi. Anul acesta de 14 februarie, pe Instagram au apărut o serie de imagini inedite cu cei doi. 

Macron si Brigitte
Brigitte și Emmanuel Macron se bucură de o plimbare pe plajă. Sursa foto: Instagram

Deși relația lor de iubire i-a convins de mult timp pe cei sceptici, interesul public pentru primul cuplu care încalcă normele nu au încetat niciodată. Brigitte are trei copii dintr-o căsătorie, iar cei doi s-au cunoscut când Macron era elev, iar ea profesoară la o școală privată din nord-estul Franței.

Macron si Brigitte
Cei doi se iubesc ca-n prima zi. Sursa foto: Instagram

Deși împlinește 71 de ani în Aprilie, Prima doamnă nu își arată vârsta, astfel că nu e de mirare ca dragostea ce și-o poartă cei doi este atât de mare. Dovadă este chiar seria de imagini apărută pe Instagram cu cei doi în diverse ipostaze. 

Macron si Brigitte
Brigitte știe cum să destindă atmosfera. Sursa foto: Instagram

Poveste franțuzească, cu aromă de iubire profundă 

Anul acesta de Ziua Îndrăgostiților, una dintre multiplele pagini de fani ai cuplului prezidențial francez a împărtășit o serie de fotografii în care se poate vedea cu ochiul liber dragostea dintre Emmanuel Macron și soția sa. Într-una dintre imagini, Brigitte se pregătește să se ridice de pe un scaun, în timp ce soțul o surprinde cu un sărut. În altă imagine, cei doi pot fi observați în timp ce se bucură de o zi la plajă. 

Macron si Brigitte
Sărut tandru al cuplului prezidențiat. Sursa foto: Instagram

O altă imagine creionează un Macron așezat la biroul său, înconjurat de zeci de documente. Concentrarea îi este perturbată de soția sa, care îl lovește cu o serie de hârtii în joacă. Se poate observa că trucul lui Brigitte are efectul scontat, acela de a-l destine pe președinte și de a-l face să râdă. Ca și efect pentru pozele postate, Pozele sunt în varianta alb-negru, care transformă totul într-o imagine de reală poveste. Pozele erau însoțite și un mesaj: reprezentativ:  “Pour Toujour”, alături de o inimioară (trad. Pentru Totdeauna). “Cel mai frumos cuplu din lume, dupa mine și soția mea”, “Un cuplu de o dragoste fantastică”, ”Cuplul perfect”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre