Simona Ionescu / Redactor Șef

Mădălina Ghenea a făcut-o în public cu noul iubit. Șoc pentru fani!

Mădălina Ghenea a făcut-o în public cu noul iubit. Șoc pentru fani!
E oficial. Mădălina Ghenea și tinerelul fotbalist despre care se spunea că i-ar fi iubit, au făcut pasul cel mare. Nimeni nu se aștepta să fie așa „la vedere”.

Așa cum Rețete și vedete a scris, Mădălina Ghenea trăiește o nouă și pasională poveste de dragoste cu un fotbalist în vârstă de 21 de ani.

Fire sportivă, aceasta are cu siguranță multe în comun cu fotbalistul. Diferența de vârstă dintre cei doi, mai exact 12 ani în plus pentru fotomodelul român, nu pare să reprezinte nicio o problemă pentru cei doi. Acum au decis să facă pasul cel mare.

Cine este noul iubit al Mădălinei Ghenea

Vă întrebați cine e Nicolo Zaniolo?  La doar 21 de ani, fotbalistul e unul dintre tinerii pe care se bazează viitorul fotbalistic al celor de la AS Roma. A fost selectat deja în peste 50 de meciuri în tricoul formației de pe Olimpico din 2018 încoace, an în care a semnat cu gruparea din Seria A italiană.

Relația celor doi apare pe prima pagină a tabloidelor din Italia după ce, cu numai câteva luni în urmă, frumoasa româncă era fotografiată în Portofino, alături de un alt bărbat care nu era italianul milionar Leonardo Del Vecchio, fiul fondatorului companiei Luxottica, specializată în producerea și comerțul cu ochelari, cu care vedeta a avut de asemenea, o relație.

În vârstă de 33 de ani, Mădălina Ghenea a avut câteva relații intens mediatizate de-a lungul timpului: cu Leonardo DiCaprio, Gerard Butler sau cu designerul Philipp Plein. Are o fetiță de trei ani (Charlotte) din relația cu antrepenorul Matei Stratan, de care s-a despărțit după ce acesta a înșelat-o cu o cunoscută pianistă. Luna aceasta, Stratan și-a oficializat relația cu o altă vedetă din România, Andreea Raicu, așa cum Rețete și vedete a scris.

 Cum au oficializat relația

Nu se știe ce a determinat-o pe Mădălina Ghenea să facă pasul cel marte, dar l-a făcut. Ea a recunoscut public cât de mult îl place  pe tânărul fotbalist. Cei doi au schimbat în mediul virtual o serie de mesaje dulci, la vedere.

Îndrăgostit până peste cap de fotomodelul român, fotbalistul de 21 de ani de la AS Roma i-a scris Mădălinei, pe Insta Story, întrebarea care îi dă fiori. „Pot să te sărut toată ziua? 25 de ore din 24?”, este întrebarea lui Nicolo pentru Mădălina. Răspunsul vine la puțin timp: „Tu ce crezi?”.

Sursa foto: Instagram

Cine este Herman Berkovits, românul care îl tratează de decenii pe premierul Benjamin Netanyahu

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre