Simona Ionescu / Redactor Șef

Mădălina Ghenea, imagini din apartamentul de lux de la Milano. Trăiește într-un palazzo

Mădălina Ghenea, imagini din apartamentul de lux de la Milano. Trăiește într-un palazzo
Aclamată pe toate continentele, frumoasa româncă se pregătește să își propulseze cariera cinematografică, după ce a ajuns să fie model pentru unele dintre cele mai cunoscute branduri de lux. Dincolo de toate are cea mai mare grijă ac fiicei sale, Charlotte, să nu îi lipsească nimic.

Mădălina Ghenea și-a celebrat fiica, Charlotte, care a împlinit, săptămâna aceasta, 7 ani, ocazie cu care a oferit  imagini rare din apartamentul de lux de la Milano. Cele două trăiesc într-un palazzo, împreună cu mama Mădălinei, care o ajută cu creșterea micuței. Celebra actriță este mamă singură după separarea de omul de afaceri Matei Stratan.

Fiica Mădălinei Ghenea și a lui Matei Stratan a împlinit 7 ani și a fost celebrată cu o petrecere tematică (Instagram)

Mădălina Ghenea și Matei Stratan devenit părinții Charlottei în primăvara anului 2017, după mai puțin de un an de relație. Ea nu a reușit relații de lungă durată după nașterea fetiței. Dar, așa cum a spus-o în repetate rânduri, nici nu e interesată să fie într-o relație cu orice preț.  Focusul ei este pe creșterea fiicei sale și pe consolidarea carierei.

Cât plătește Stratan pensie alimentară

Dezvăluirea rușinoasă pentru Stratan a venit chiar de la Mădălina Ghenea, acum  mai bine de un an, după ce actrița s-a enervat citind un articol din presa românească unde se susținea că ar locui, la Milano, într-un apartament cumpărat  de fostul ei partener pentru  ea și fiica lor.

Interiorul apartamentului Mădăliei Ghenea de la Milano e plin de piese de mobilier aparte și opere de artă contemporană (Instagram)

„Minciuni!, a răbufnit Mădălina Ghenea. Iar aberați! Nu am primit absolut nimic de la nimeni, plătesc singură chiria la Milano, nu plătește nimeni pentru mine. Charlotte primește 1.500 de euro pe lună de la tatăl ei!”, a dezvăluit ea.

Imagini din apartamentul de lux al Mădălinei Ghenea, de la Milano

Zilele acestea, Charlotte, fiica Mădălinei și a lui Matei Stratan a împlinit șapte ani. Pentru asta, mămica ei vedetă i-a organizat o petrecere tematică. Puștoaica a avut voie să se machieze strident și a îmbrăcat o salopetă strălucitoare, în tonuri de verde și albastru, asortată. Apoi s-a lăudau cu ouăle de ciocolată imense pe care le-a primit cadou la Paștele Catolic. Urmărindu-și fiica prin casă, Mădălina Gheena a oferit imagini nemaivăzute din luxosul ei apartament din Milano, unde trăiește, pe cheltuială proprie, de ani buni.

Frumoasa actriță ocupă un apartament foarte spațios într-un palazzo istoric din capitala modei italiene. Treptele imobilului sunt din marmură, iar balustradele, adevărate opere de artă.  Mădălina Ghenea dezvăluie interiorul apartamentului său, decorat cu foarte mult bun gust și plin de opere de artă modernă.

Oglinzile decorative în volum sunt piesa de rezistență a zonei de bar din apartament (Instagram)

Livingul casei este marcat de o masă imensă, cu blat. Există fotolii de designer, o canapea turcoaz și  oglinzi 3D decorative în zona de bar a casei. Chiar dacă ea nu consumă deloc alcool, această zonă a locuinței este complet dotată pentru oaspeții care ajung aici.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre