Exclusiv. Iată cum arată bărbatul despre care Mădălina Ghenea spune că e viitorul ei soț. Nu e român

Exclusiv. Iată cum arată bărbatul despre care Mădălina Ghenea spune că e viitorul ei soț. Nu e român
Zilele trecute au fost grele pentru Mădălina Ghenea. Aceasta a avut probleme cu sănătatea și a ajuns chiar să facă investigații la RMN. Deși spunea că va sta deoparte o vreme de rețelele sociale, nu s-a abținut.

Zilele acestea Mădălina Ghenea a revenit plină de verb pe rețelele sociale, iar postările ei au pus fanii pe gânduri. Înainte să se îmbolnăvească, mărturisea că nu este în nicio relație, și că e suportabil așa.

În trecut, despre relațiile Mădălinei s-au spus și s-au scris multe. Ea a fost „combinată” cel puțin de presă cu diverse vedete din lumea showbiz-ului internațional. Pe lângă acestea, au fost și mai multe relații asumate, cu bărbați interesanți și bogați. Mădălina Ghenea are o fetiță cu omul de afaceri român Matei Stratan, care se numește Charlotte.

Bărbatul despre care Mădălina Ghenea spune că e viitorul ei soț

Seara trecută Mădălina Ghenea nu s-a abținut și a distribuit pe rețelele sociale fragmente din discuțiile nocturne pe care le avea cu un bărbat. Celebrul model îi spunea acestuia că ea se culcă devreme. La ora 22:00 i-a și trimis o fotografie în care îi arată că este în pat „ca bebelușii! Mă culc devreme”.

Partenerul de dialog a continuat și i-a spus că în scurt timp av fi în pat alături de ea. Apoi i-a trimis un desen, realizat peste patul din care se întrevede piciorul dezgolit al Mădălinei Ghenea.

„Viitorul meu soț” a comentat pe captura de ecran pe care Mădălina Ghenea, amuzată, a distribuit-o la Insta Story. Ea a avut grijă să șteargă numele persoanei cu care dialoga.

Având în vedere că discuția e în limba engleză, e de la sine înțeles că celălalt nu e român. Mădălina a apreciat abdomenul cu „pătrățele” care a fost desenat, dar și „declarația” de dragoste scrisă pe podea cu bancnote de 50 de euro. Amintim că tot de la un schimb de replici via Insta Story a izbucnit în public presupusa ei poveste de dragoste cu celebrul fotbalist Nicolo Zaniolo, în urmă cu exact un an.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre