Simona Ionescu / Redactor Șef

Mădălina Ghenea s-a apucat serios de tenis. Relația a devenit oficială la Wimbledon

Mădălina Ghenea s-a apucat serios de tenis. Relația a devenit oficială la Wimbledon
Relația despre care se vorbea încă de luna trecută a devenit oficială. „Iubirea plutește...” spune bărtbatul care e amorezat până peste urechi.

Mădălina Ghenea și tenismenul Grigor Dimitrov și-au oficializat relația în timpul turneului care se desfășoară zilele acestea la Wimbledon. Ei au anunțat lumii că formează un cuplu și au distribuit imagini siropoase pe rețelele de socializare. După câteva zile în care au ales să pună pe jar public larg, Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov și-au oficializat relația prin intermediul a două postări făcute pe rețelele de socializare.

Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov au oficializat relația la Wimbledon

Cea care a spart gheața a fost frumoasa actriță de origine română. Mădălina Ghenea a distribuit un videoclip pe pagina oficială de Instagram, iar în descriere a adăugat: „Tu și eu! Tu faci imposibilul posibil!”, a scris Mădălina Ghenea. Apoi sportivul s-a grăbit să se laude cu relația. Acesta a distribuit pe instagram, la Story, un clip video cu el sărutându-și tandreru noua iubită, în satul Wimbledon, dar și o altpă imaginwe în afre mădălina îl îmbrățișează, după ce i-a sărit în spate.

Tenisemnul s-a grăbit să distribuie imagini cu noua sa dragoste, Mădălina Ghenea

„Magia plutește în aer când sunt cu tine, Mădălina Ghenea”, a scris Grigor Dimitrov, pe pagina sa oficială de Instagram. Dimitrov este număr 3 ATP iar în trecut s-a iubit cu Serena Williams, Maria Sharapova, dar și cu artista Nicole Scherzinger, fostă iubită a lui Lewis Hamilton.

Înainte de Ghenea, bulgarul s-a iubit cu fiica unui oligarh

Primele zvonuri au apărut  în timpul turneului Masters de la Madrid, unde sportivul din țara vecină l-a înfruntat pe Carlos Alcaraz (Spania, 2 ATP), scor 2-6, 5-7 în turul trei, când Mădălina a urmărit meciul chiar din loja lui Grigor, împreună cu staff-ul acestuia. Pe de altă parte, presa din Bulgaria a dezvăluit că Dimitrov nu s-a mai afișat de mult timp împreună cu rusoaica Lolita Osmanova, fiica unui oligarh rus.

Românca, listă impresionantă de iubiți faimoși

Mădălina Ghenea, actriță  și model, e considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. În vârstă de 35 de ani, aceasta își crește singură fiica, Charlotte, pe care o are din relația cu antreprenorul Matei Stratan, în timp ce face ravagii în costume de baie minimaliste în cea mai nouă campanie pentru un mare brand de articole de gen. De ceva timp Mădălina nu a avut un partener, deși în trecut s-a iubit cu Gerard Butler, Leonardo DiCaprio sau Philip Plein, ca să nominalizăm doar câteva exemple din frumoșii momentului care i-au trecut prin brațe.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre