Simona Ionescu / Redactor Șef

Madonna, imagine rară. Iată cum a reușit să reunească clanul

Madonna, imagine rară. Iată cum a reușit să reunească clanul
În acest weekend regina muzicii pop, în vârstă de 64 de ani, a accesat Instagramul pentru a împărtăși fanilor ei  o serie de imagini de la celebrarea Zilei Recunoștinței alături de familia sa numeroasă, inclusiv toți cei șase copii.

Madonna le-a oferit fanilor o imagine rară de la sărbătoarea familiei cu ocazia Zilei Recunoștinței. Cântăreața a distribuit mai multe fotografii cu legenda: „What I’m thankful for…………. (urmată de un emoticon cu o inimă galbenă”. Artista are șase copii.

Madonna, imagine rară cu toți copiii

Doi sunt copiii ei naturali, din relațiile cu foștii ei soți, Lourdes, 26 de ani și Rocco, 22 de ani. Ceilalți patru – David, 17 ani, Mercy James, 16 ani, și gemenele Estere și Stelle, în vârstă de 10 ani, au fost adoptați. Într-una din forografii apare alături de fiica ei cea mare, Lourdes, care este model și cântăreață, ca și mama sa. Tânăra tocmai a lansat o piesă nouă, luna aceasta.

Madonna și-a arătat, de asemenea, look-ul îndrăzneț și senzual pe care l-a abordat pentru sărbătoarea festivă. Cu părul vopsit în culoarea cuprului, Madonna a purtat un corset negru, pozând cu un pahar de vin în mână. Ea și-a asortat la look-ul ei festiv cu o pereche impresionantă de cizme negre și mănuși de aceeași culoare. De asemenea, și-a accesorizat look-ul cu mai multe coliere și inele.

De ziua ei, Madonna a reunit clanul și și-a arătat sânii în public

Regina muzicii pop a fost văzută ultima dată alături de familia ei în august, la petrecerea de 64 de ani, care a avut loc în Italia. Cu aceeași ocazie, Madonna și-a scos sânii la înaintare pe contul său de socializare. Ea s-a fotografiat topless, pentru cei aproape 19 milioane de urmăritori și le-a demonstrat tuturor că vârsta nu este decât un număr.

Pentru a nu fi blocată de celebra rețea de socializare, așa cum s-a mai întâmplat în trecut, când artista a suportat consecințe pentru imagini considerate indecente,  Madonna, care întotdeauna e plină de imaginație, a folosit două emoticoane pe care și le-a postat strategic, pe sâni, în fotografie, iar prietenii din online au apreciat acest lucru.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre