Simona Ionescu / Redactor Șef

Madonna, mama de șase copii. Imagine rară distribuită de divă

Madonna, mama de șase copii. Imagine rară distribuită de divă
Anul trecut, de ziua ei, regina muzicii pop a călătorit în afara țării cu familia și câțiva prieteni apropiați. Imaginile petrecerii de atunci au făcut ocolul planetei. Anul acesta, diva s-a întrecut pe sine.

Madonna, mama de șase copii, face o mișcare rarisimă, și distribuie, pe rețelele sociale, o poză cu toți cei șase copii ai ei. E modul ei de a celebra cea de-a 63-a aniversare. Diva se află în vacanță în Italia, cu toți copiii, dar și cu tânărul ei iubit, Ahlamalik și cu prietena ei, actrița Debi Mazar.

Madonna  este mama a șase copii. Iar cântăreața de obicei nu pozează împreună cu toți copiii ei întrucât cei doi mai mari sunt adulți și trăiesc separat deja.

Dar, în timpul sărbătorii ei de 63 de ani în Italia , multipla câștigătoare de premii Grammy a reușit să îi adune în jurul ei pe toți  și a surprins momentul într-o fotografie rară.

Madonna, mama de șase copii

Vedeta e mamă pentru Lourdes, 24 de ani, Rocco, 21, David Banda, 15, Mercy James, 15, și gemenele Estere și Stella Ciccone, de opt ani. Tatăl lui Lourdes este Carlos Leon, un antrenor personal transformat în actor de Madonna. Acesta trăiește în New York. Tatăl lui Rocco este regizorul britanic Guy Ritchie, cu care Madonna a fost căsătorită din 2000 până în 2008.

Cântăreața a adoptat-o ​​pe Mercy James în 2009 și pe gemenele Esther și Stella Mwale în 2017, din Malawi, alături de fratele lor David Banda, pe care l-a adoptat în 2006.

Iubitul Madonnei e mai mic decât fiica ei

„Sub vraja Imperiului Bizantin”, a titrat artista în  legenda cole ției de fotografii distribuite pentru cei 16,3 milioane de urmăritori pe care îi are pe Instagram.

Supranumită „material girl” (n.r. – fata materialistă), după numele unei piese care a devenit hit, Madonna nu se dezminte și pozează  împodobită cu o uimitoare colecție de bijuterii de față încrustate cu pietre prețioase, în timp ce își poartă părul blond desfăcut. Și-a asortat rochia cu ciorapi cu plasă și pantofi Mary Jane. Nu lipsește, de la gâtul ei, un colier choker.

Ea a pozat, de asemenea, cu iubitul ei în vârstă de 27 de ani, Ahlamalik, care era într-o cămașă verde cu ochelari.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre