Simona Ionescu / Redactor Șef

Marele Cristiano Ronaldo, între două femei. Lucrurile încep să iasă la iveală

Marele Cristiano Ronaldo, între două femei. Lucrurile încep să iasă la iveală
Chiar dacă este cel mai celebru fotbalist al planetei, marele Cristiano Ronaldo se pare că este ghidat tot de femei. Starul portughez se află între ciocan și nicovală: mama lui pe de o parte și Georgina, partenera sa de viață, de cealaltă parte.

În ultimele luni s-a scris în repetate rânduri că sunt probleme mari în paradisul conjugal al lui Cristiano Ronaldo cu Georgina Rodriguez, femeia alături de care crește cinci copii.

Presa internațională speculează că motivul certurilor repetate dintre cei doi ar fi mama lui Ronaldo, care nu o suportă pe Georgina. Presa spune că mama lui Cristiano Ronaldo ar fi recurs chiar și la farmece, doar, doar îl va despărți pe fiul său de frumoasa brunetă.

„Face vrăjitorie în Portugalia, pentru ca fiul ei să își facă bagajele. Nu și-a dorit niciodată ca Ronaldo să se căsătorească cu ea sau ca Georgina să îi ofere copii lui Cristiano. Dolores Aveiro (mama lui Cristiano Ronaldo, n.r.) chiar i-a spus lui Ronaldo: „Știi ce, fiule? Nu o vreau pe Georgina în casa mea””, a dezvăluit Mhoni Vidente, un apropiat al cuplului Ronaldo – Georgina, citat de As.com.

Prietenul lui Ronaldo a punctat faptul că mama acestuia pur și simplu nu o suportă pe Georgina.

Ce spune mama lui Ronaldo

Dolores Aveiro, mama fotbalistului, a decis să rupă tăcerea. Prezentă la deschiderea unui magazin din Madeira, locul unde s-a născut Ronaldo,  Dolores a rupt tăcerea și a negat știrile apărute în presă.

„Sunt numai minciuni. Orice cuplu se ceartă, dar ceea ce s-a scris este o minciună”, a declarat mama lui Ronaldo, în vârstă de 68 de ani.

Ce spune Georgina Rodriguez

Nici Georgina nu a stat de-o parte de scandalul mediatic și a infirmat aceste zvonuri. Georgina a postat pe Instagram și rețelele de socializare următorul mesaj:

„Cel gelos inventează un zvon, cel bârfitor îl răspândește, iar idiotul îl crede”, a postat Georgina pe contul său de Instagram.

Ce zice Cristiano Ronaldo

Fotbalistul portughez nu a făcut nicio delarație, însă, la câteva zile de la postarea Georginei, acesta a postat și el o fotografie pe Instagram în care își sărută iubita.

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez cresc împreună cinci copii, dintre care trei sunt fete: Eva, Alana Martina și Bella.

Dacă s-ar despărți, Georgina ar deveni extrem de bogată

Presa portugheză scrie că Georgina Rodriguez are dreptul de a încasa, în urma unei eventuale separări, nu mai puțin de 35% din suma fabuloasă a fotbalistului lui Al-Nassr. Și cum averea lui Ronaldo este estimată la un miliard de euro,  modelul argentinian ar pune mâna pe aproximativ 350 de milioane de euro.

Fiica lui Cristiano Ronaldo, operată de urgență

Recent, Ronaldo, care se află în Arabia Saudită, unde are contract cu echipa Al Nassr, a ajuns la spital cu una dintre fiicele sale. Aceasta a fost operată de urgență la Riad. Fetița a fost operată de apendicită.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre