Simona Ionescu / Redactor Șef

Maria Buză a luat o decizie care i-a schimbat radical viața. Are legătură cu pandemia

Maria Buză a luat o decizie care i-a schimbat radical viața. Are legătură cu pandemia
Pandemia le-a dat peste cap viața multor vedete, iar Maria Buză a făcut o schimbare la care nu s-ar fi așteptat nimeni.

E una dintre cele mai iubite și talentate artiste ale României. Unde s-a mutat celebra artistă?

Maria Buză a luat o decizie care i-a schimbat radical viața. Are legătură cu pandemia

A renunțat la București și a optat pentru un loc mult mai bun, unde să se simtă liniștită și relaxată. Maria Buză spune că nu regretă deloc această decizie, pentru că s-a săturat de agitație și este exact ceea ce avea nevoie. De anul trecut, Maria se bucură de familie și de animalele de companie și pare că a întinerit.

„Sunt retrasă la țară, abia așteptam mișcarea asta”

„Am opt pisoi și doi câini. Avem casa în construcții la țară. Sunt retrasă la țară, să fie un an de când m-am mutat. Abia așteptam mișcarea asta. Ne mutăm într-o zonă foarte frumoasă. Dacă poți să eviți orașul și să ai un spațiu, o curticică lângă oraș, cred că este o binecuvântare.

Mă bucură cele mai simple lucruri, nu am nevoie de lucruri mărețe ca să fiu fericită. Sunt cea mai fericită. Doamne, Dumnezeule, rețeta fericirii e să te bucuri de ce ai, să nu îți dorești nimic mai mult și să nu regreți ce ai pierdut”, a spus, fericită, artista.

Probleme mari cu banii

La fel ca și pe alți mari artiști ai României, pandemia s-a simțit și pentru Maria Buză, iar veniturile au scăzut simțitor. Însă vedeta spune că cel mai important în viață rămâne familia și sănătatea. „Familia a rămas la loc de cinste, dar factorul financiar mereu își alocă locul. El conduce, indiferent de cum ne organizăm, depindem de asta.

Ca un Pește ce sunt mi-am găsit locul, în așa fel încât să mă bucur. M-am bucurat de pisicile mele, de cățeii mei. Sunt un om fericit, chiar dacă nu știu pentru cât timp. Prețuiesc viața mult mai mult, prețuiesc prietenii mult mai mult, prețuiesc orice clipă de bucurie alături de cei dragi. Sunt convinsă că în asentimentul meu sunt foarte mulți”, a declarat frumoasa actriță.

Sursă foto: instagram, antena1

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre