Simona Ionescu / Redactor Șef

Mariah Carey, fermecătoare la 55 de ani. Imagini inedite cu cea mai bună voce a lumii

Mariah Carey, fermecătoare la 55 de ani. Imagini inedite cu cea mai bună voce a lumii
Marian Carey a apărut luni pe Instagram cu un nou instantaneu plin de farmec pe care l-a împărtășit cu cei 13,4 milioane de urmăritori ai săi. Cântăreața în vârstă de 55 de ani, care și-a sărbătorit ziua de naștere în urmă cu câteva zile, arată mai tânără decât vârsta ei în cea mai recentă imagine.

Mama a doi copii, Moroccan și Monroe, în vârstă de 12 ani, pe care îi are cu fostul soț Nick Cannon, Mariah Carey i-a lăsat fără cuvinte pe fanii săi. Imaginile spun totul.

Postarea a adunat 46.000 de like-uri

Mariah Carey la 55 de ani. Sursă foto: Daily mail

Fața ei era strălucitoare, cu ochi fumurii, gene extinse, obraji roz și buze tot în nuanțe de roz, iar părul în nuanțe de miere. Postarea a adunat până acum peste 46.000 de like-uri de la cei care o urmăresc cu devotament.

Mariah, mai frumoasă ca niciodată

Mariah pare că a întinerit

O altă fotografie glamour a fost împărtășită de renumita vocalistă duminică după-amiază. Aceasta o înfățișa pe vedetă într-o rochie neagră plonjantă și strălucitoare, în timp ce poza în fața unor lumânări romantice. Șuvițele ei lungi au fost aranjate în valuri strânse și uniforme care îi curgeau pe piept și erau aranjate într-o parte centrală.

Încă o dată, chipul ei a fost machiat cu gust.  Mariah a zâmbit în timp ce și-a arătat decolteul și a folosit un singur emoji cu o minge de discotecă drept legendă. Ea a urmat cu o a doua postare la doar câteva ore mai târziu, în care a purtat același look sexy. În imaginea de aproape, hitmaker-ul avea ochii închiși, dezvăluind fardul de ochi auriu strălucitor.

„Feeling the love”

Fostul soț al artistei în costum de iepuraș

Cântăreața le-a scris fanilor ei admirativi: „Feeling the love”, adăugând un emoji cu o inimă roșie. Acest mesaj vine după ce fostul soț al vedetei pop, Nick, s-a costumat în Iepurașul de Paște și i-a vizitat pe toți cei 12 copii ai săi, pe care îi împarte cu șase femei diferite. El a împărtășit fotografii de la fiecare casă la care s-a oprit, începând cu o imagine cu cei doi copii mai mari – gemenii săi fraterni cu Mariah. Cântăreața și actorul s-au căsătorit în 2008, iar divorțul lor a fost finalizat în 2016.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre