Simona Ionescu / Redactor Șef

Marius Moga și-a făcut curaj și ne-o arată pe soția lui. Imagini rare

Marius Moga și-a făcut curaj și ne-o arată pe soția lui. Imagini rare
Este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România, dar preferă să își țină viața personală cât mai departe de ochii curioșilor. Viața lui de familie e o chestiune care îl privește exclusiv. Totuși, a făcut o excepție.  

Marius Moga și-a făcut curaj și ne-o arată pe soția lui. Cei doi au o relație aparte. În timp ce el urcă noi culmi ale succesului, în plan profesional, ea și-a pus o vreme pe „hold” cariera. Poate nu știați dar Bianca Lăpuște – Moga, soția lui marius Moga și mama copilului artistului, este o jurnalistă originară din Cluj. Tot acolo și-a început și ascensiunea jurnalistică. După ce s-a mutat în București a continuat să lucreze ca reporter, după care a apărut relația de dragoste cu Marius Moga.

În ciuda faptului că cei doi sunt căsătoriți din 2015, și au împreună o fetiță, adorabilă, Maria – Elisabeta, ei nu sunt fani ai ieșirilor mondene, și nici pe rețelele sociale nu se înghesuie să distribuie prea multe fotografii împreună.

Chiar dacă nu defilează de mână la evenimentele mondene, și în ciuda faptului că postează pe rețelele sociale rar fotografii împreună, când o fac, iubirea țâșnește de-a dreptul afară din imagini. Ea îi spune „Mi-ești cuib și mi-ești suflet” și chiar „Superman”, el o alintă cu „My love”.

Marius Moga și-a făcut curaj și ne-o arată pe soția lui

Originară din Cluj, Bianca s-a mutat în București. Aici și-a continuat cariera de reporter și a pus bazele uneia dintre cele mai discrete cupluri din showbiz, alături de Marius Moga. La Pro TV era considerată una din cele mai frumoase reporterițe, și pe drept cuvânt. Cei doi au început relația în anul 2015, iar acum trei ani s-au căsătorit. Recent, Bianca dezvăluia cum s-au schimbat „regulile” în familie. Fetița ei și a lui Marius a ieșit la joacă în parc încălțată într-o pereche de cizme de-ale ei.

„Alãturi de persoana potrivitã fiecare zi este o sãrbãtoare a iubirii! There is no need to add a date or a tag to celebrate love! PS It doesn’t hurt either #aigrijadefemeiata🎉”, a scris Marius Moga alături de fotografia cu femeia sa iubită.

Sursa foto: Instagram

Horoscop Minerva – 15 februarie. Vom avea inundații

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre