Simona Ionescu / Redactor Șef

Martin Scorsese e viral pe Tik Tok. Ce a făcut, alături de fiica sa

Martin Scorsese e viral pe Tik Tok. Ce a făcut, alături de fiica sa
Martin Scorsese e viral pe Tik Tok. Celebrul regizor de film de la Hollywood s-a filmat alături de fiica sa într-o ipostază comică, la 78 de ani.

Martin Scorsese este un apreciat regizor și scriitor american ale cărui filme precum „Media Streets” și „The Wolf of Wall Street” au modelat istoria cinematografiei americane. Legendarul regizor este cunoscut pentru stilul său cinematografic constant, adesea violent și dureros și este considerat pe larg ca unul dintre cei mai importanți regizori din toate timpurile. Despre viața personală a faimosului regizor se știu însă destul de puține. 

Ceea ce se cunoaște este că Scorsese a fost căsătorit de cinci ori și a trei fiice. S-a căsătorit pentru prima dată cu Laraine Marie Brennan cu care are o fiică, Catherine. Apoi, în 1975, s-a căsătorit cu renumita autoare, Julia Cameron și a divorțat de ea după un an. Au și o fiică pe nume Domenica Cameron-Scorsese. Este actriță și a jucat în câteva dintre filmele lui Martin.

Actrița Isabella Rossellini a fost a treia soție din 1979 până în 1983. Martin s-a căsătorit apoi cu producătorul Barbara De Fina în 1985. După ce a divorțat de Barbara în 1991, Martin s-a căsătorit cu Helen Schermerhorn Morris în 1999 cu care are o fiică, Francesca. Și ea a lucrat cu Martin în câteva dintre filmele sale.

Martin Scorsese, viral pe Tik Tok. S-a filmat alături de fiica sa, Francesca 

Zilele trecute, Scorsese a devenit viral pe rețeaua de socializare, după ce s-a filmat alături de fiica sa, Francesca. În videoclip, regizorul trebuia să ghicească numele anumitor „produse de femei” precum elastice de păr, agrafe, sau burete de machiaj. „Probabil că voi regreta că am postat acest video, dar …. de fapt s-a descurcat mult mai bine decât credeam!”, a spus Francesca, vedeta serialului  „We Are Who We Are”, despre prestația tatălui ei. 

În videoclip, îl vedem pe Martin Scorsese cum se uită nedumerit la ecranul telefonului, în timp ce pe fundal se derulează mai multe obiecte pe care trebuie să le ghicească. Având în vedere că greşeşte într-un mod hilar denumirea  aproape tuturor obiectelor din imagine, nu este de mirare că filmuleţul a fost atât de vizionat. 

Foto: Facebook

A început scandalul în familia Pastramă. Brigitte cere separarea

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre