A început scandalul în familia Pastramă. Brigitte cere separarea

A început scandalul în familia Pastramă. Brigitte cere separarea
Cu numai câteva luni în urmă Brigitte Pastramă defila iubitoare și zâmbitoare la brațul soțului ei, în vacanța caldă din Egipt. Iubirea părea să plutească în aer în jurul lor, în mai multe postări pe rețelele sociale. Dar s-au adunat nori negri.

A început scandalul în familia Pastramă. Brigitte a ajuns la capătul răbdării, și-a pierdut calmul și a decretat: „Nu mai suport!”. La mijloc sunt probleme grele, care ar fi fost bine să fie evitate, mai ales acum, în contextul pandemiei.

Timișoreanca e disperată după ce a rămas fără 72.000 de euro din cauza datoriilor soțului ei. Bruneta a dezvăluit că banca i-a blocat contul comun pe care îl are cu Florin Pastramă. Problema e că acest cont comun conținea exclusiv banii ei. Acum, vedeta cere separarea bunurilor.

Cum a început scandalul în familia Pastramă

În urma unor datorii neachitate de Florin Pastramă, Brigitte a rămas fără suma de 72.000 de euro, bani care se regăseau în contul lor comun și care a fost blocat de bancă. Acum bruneta e absolut furioasă. Regretă deschiderea contului comun care a fost alimentat doar de ea. Prin urmare, i-a cerut bărbatului să facă acte pentru a realiza o separare a bunurilor.

„Astăzi am fost anunțată că mi s-au luat 72.000 de euro din cont! M-a anunțat de la bancă acum că mi-au blocat contul. Pentru că avem cont comun! Nu trebuia să dăm prima rată pentru casa din Dubai? Proastă am fost că am pus pe cont comun! Nu mi se pare normal! Tu spui că ești bogat, dar nu ai venit cu un leu acasă atunci când ai vândut terenul. Îi dai totul lui frate-tu și Simonei ăleia de i-ai scos mașina de la amanet. Nu mai suport!”, i-a strigat Brigitte soțului ei.

Florin Pastramă e relaxat. Știe cum va rezolva situația

Florin Pastramă susține că problema este una minoră. El spune că știe cum se va rezolva situația.  „Noi avem un cont comun cu banii lui Brigitte. Cei de la bancă atunci când au văzut și numele meu, l-au blocat. Dar nu i-au luat banii. Ea va putea dovedi că este contul nostru, dar banii ei, iar atunci contul se deblochează”, a spus Florin Pastramă.

Se pare că problemele de genul acesta sunt mai vechi. Fosta soție a lui Ilie Năstase a recunoscut, la supărare, că de doi ani are nemulțumiri cu privire la felul în care își gestionează banii soțul ei. „De doi ani de zile spun că vreau să facem o convenție matrimonială. Aia am avut și eu cu Ilie.

Tu nu ai adus niciodată actele pentru că nu ai timp. De aia toată ziua fac totul numai eu. (…) Până în momentul în care nu strângi actele ca să facem convenția materială de separare a bunurilor, pentru că nu mi se pare normal ca eu să suport problemele tale și munca mea de o viața să se ducă pe apa sâmbetei pentru proasta gestionare a treburilor altora. De astăzi ești liber să te ocupi”, a încheiat Brigitte.

Sursa foto: Instagram

Copiii prințului William, încurajați să se murdărească. „Vinovată” e chiar bunica lor