Simona Ionescu / Redactor Șef

Matthew Perry a cucerit-o pe Julia Roberts prin fax. De ce a făcut-o

Matthew Perry a cucerit-o pe Julia Roberts prin fax. De ce a făcut-o
Curg mesajele de condoleanțe pentru dispariția actorului Matthew Perry, la 54 de ani. Oamenii din spatele celebrului serial „Friends” au dezvăluit, la un moment dat, informații inedite. Cu una dintre cele mai bune distribuții din istoria televiziunii, celebra serie a cucerit inimile oamenilor din întreaga lume.

Destăinuiri prețioase pentru fanii serialului „Friends”. Cei care au creat celebrul sitcom au făcut publice informații „din spatele camerelor”. Într-un interviu inedit, oamenii din spatele „Friends” au povestit despre cum a apărut Julia Roberts pe platourile lor de filmare.

Matthew Perry a adus-o pe Julia Roberts în „Friends”

Se pare că apariția pe care a făcut-o Julia Roberts în „Friends” i se datorează unui actor pe care ea îl simpatiza. Matthew Perry, cel care îl interpreta pe Chandler Muriel Bing în sitcom-ul NBC, a făcut ca actrița să apară în show, în 1996. Oamenii din spatele „Friends” au dezvăluit că el a adus-o pe Julia în sitcom, după niște „flirturi” prin fax.

„Participarea Juliei Roberts a fost incredibil de interesantă. Știam că era potrivită pentru asta. Și când a spus da, a fost destul de minunat”, a declarat co-creatorul spectacolului, Marta Kaufman. 

Matthew Perry a cucerit-o pe Julia Roberts prin fax

Matthew Perry a cucerit-o pe Julia Roberts prin fax. Kevin S. Bright, co-creator al show-ului, a intervenit în discuție, dezvăluind care a fost rolul lui Matthew Perry în aterizarea lui Roberts în platou.

„Știți povestea modului în care am obținut-o pe Julia Roberts? Matthew Perry i-a cerut să fie în spectacol. Ea i-a scris înapoi: Scrie-mi o lucrare despre fizica cuantică și o voi face. Înțeleg că Matthew a plecat și a scris o lucrare, pe care i-a trimis-o prin fax a doua zi”, a spus Kevin S. Bright. 

Alexa Junge a menționat că „s-ar putea să se fi întâlnit înainte de episod, dar ea a fost interesată de el de departe, pentru că este atât de fermecător. A fost mult flirt prin faxuri. Îi dădea aceste chestionare de genul: <De ce ar trebui să ies cu tine?> Și toată lumea din sala de scriitori l-a ajutat să-i explice de ce”. 

Julia Roberts a apărut în „The One After the Superbowl” din 1996, în două părți. În episod, Roberts o interpretează pe Susie Moss, o fostă prietenă a personajului lui Perry, Chandler Bing, care caută să se răzbune pe el printr-o legătură falsă după o farsă din copilărie.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre