Simona Ionescu / Redactor Șef

Maurice Munteanu a consumat toate băuturile dintr-un bar din Paris. Ce s-a întâmplat după acel moment

Maurice Munteanu a consumat toate băuturile dintr-un bar din Paris. Ce s-a întâmplat după acel moment
Maurice Munteanu a făcut cele mai surprinzătoare și sincere declarații în emisiunea lui Denise Rifai.

Denise Rifai știe să stoarcă un intervievat. De data asta a fost rândul lui Maurice Munteanu să spună tot ce nu a știut nimeni.

Maurice Munteanu a consumat toate băuturile dintr-un bar din Paris. Ce s-a întâmplat după acel moment

Invitat la emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, juratul de la “Bravo, ai stil” a pus cărțile pe masă. El a mărturisit că alcoolul i-a stricat viața sentimentală. Regretă enorm ce a făcut atunci când consuma licoarea lui Bachus, tocmai de aceea nu mai pune nici un strop în gură.

„Nu știu dacă sunt nebunii, mi-ar plăcea să cred că am surprins plăcut. Din nefericire am surprins și neplăcut din cauza acelor excese la care te refereai mai devreme (posesivitate, gelozie). Din păcate, în momentul în care am avut cea mai frumoasă poveste de dragoste a vieții mele eram într-o perioadă nu tocmai fericită pentru că obișnuiam să consum foarte mult alcool, chestiune care nu se mai întâmplă în momentul de față.

Deja a trecut un an, peste un an. Ar fi fost mult mai bine dacă nu s-ar fi întâmplat aceste lucruri atunci pentru că am făcut pe cineva să sufere foarte mult și acum regret foarte mult aceste lucruri. Cred că mai am o problemă cu intimitatea, cu devoalarea intimității, cred că am această problemă și cred că are legătură cu faptul că am fost crescut așa… într-un fel de clopot de sticlă.”, a spus Maurice.

„Acum nu aș mai face genul acela de exces pentru că mi se pare că nu așa cucerești pe cineva”

Maurice își dorește enorm să aibă lângă el acea persoană care să-l înțeleagă din toate punctele de vedere. El a povestit că a avut doar două relații de dragoste în toată viața, din care doar una a fost ce trebuia, dar a stricat-o după ce a consumat toată băutura dintr-un bar din Paris.

„Îmi aduc aminte cea mai frumoasă vacanță pe care am avut-o cu această persoană, la Paris, m-am dus în barul meu preferat și am băut efectiv toate băuturile din bar. A venit o notă de plată…ceva cutremurător.

Acum nu aș mai face genul acela de exces pentru că mi se pare că nu așa cucerești pe cineva, nu prin genul ăsta de excese cucerești pe cineva, dar am un aliat de partea mea. Nu am o experiență în relații, nu am avut multe relații. Am avut 2 relații, de fapt doar una, hai să spunem două. Eu sigur nu eram pregătit pentru asta, pentru o relație.”, a adăugat Maurice Munteanu.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre