Simona Ionescu / Redactor Șef

Meghan, capul răutăților. Noi dezvăluiri despre ruptura dintre prinții William și Harry

Meghan, capul răutăților. Noi dezvăluiri despre ruptura dintre prinții William și Harry
Prințul William l-a înfuriat pe prințul Harry cerându-i fratelui prințesei Diana, Earl Spencer, să intervină și să-l oprească să se căsătorească cu Meghan Markle, susține o nouă carte explozivă despre membrii familiei regale britanice. Acest lucru nu a făcut decât să îl înfurie și mai tare pe mezin. Noi detalii despre ruptura dintre cei doi frați sunt puse pe tapet de un expert în monarhie.

În prima parte a noii sale cărți, Robert Lacey – un distins istoric regal și consilier al seriei The Crown de la Netflix – a povestit cum comportamentul lui Harry și Meghan a lăsat Familia Regală „perplexă”.

Astăzi, el dezvăluie modul în care William se temea că Harry se grăbește să se căsătorească și că regina a sugerat cuplului să se mute în Africa timp de un an sau doi pentru a se distra împreună.

Cum a ajuns Prințul Harry la psiholog

În ultimii doi ani, viața prințului Harry a alunecat lateral în ceea ce el a descris drept „haos total”. În propriile sale cuvinte: „Pur și simplu nu știam ce e în neregulă cu mine … Fusesem probabil foarte aproape de o defecțiune completă în numeroase ocazii”.

La sugestia fratelui său mai mare, Harry a început să facă terapie. Chiar și așa, Cressida Bonas, ultima lui iubită serioasă înainte de Meghan Markle, a ajuns să simtă că este un tânăr cu probleme și obsedat de sine. „Indiferent cât de educat, talentat, bogat sau mișto crezi că ești, a postat ea enigmatic pe pagina sa de Instagram, modul în care tratezi oamenii în cele din urmă spune totul”, scrie Daily Mail.

Ea s-a plâns prietenilor că Harry a dezvoltat o psihoză față de mass-media. El ar fi plâns și s-ar fi plâns de paparazzi care se ascund acolo unde în mod clar nu erau, a spus ea.

De ce s-a îndrăgostit Harry de Meghan. Semăna cu cineva

Apoi, Meghan Markle, vedeta serialului de televiziune Suits, a intrat în viața sa la începutul lunii iulie 2016. Deja Harry a simțit în Meghan ciudățeniile și originalitățile care au făcut-o un personaj atât de asemănător cu mama sa, Diana. Era schimbătoare, neconformistă, care și-a purtat bătăliile cu aceleași calități non-regale ca ale mamei sale. În același an, 2016, Harry și-a prezentat iubita tatălui și bunicii sale, care au aprobat-o pe deplin. Problema era William.

De fapt, Meghan și Kate s-au descurcat destul de bine de la început. Nu au devenit cele mai bune prietene, dar s-au trezit, surori-străine în situația lor extraordinară regală, și amândouă profesioniste cool s-au tratat cu respect reciproc.

Fiecare era mult prea șmecheră pentru a face dușmanul unei viitoare cumnate – avea sens doar să fie prietene. Conflictul fundamental a fost între cei doi bărbați care se cunoscuseră de-a lungul vieții și nu ezitaseră niciodată să-și spună exact ceea ce credeau și simțeau.

La rândul său, William era îngrijorat de faptul că fratele său mergea prea repede în curtarea sa și nu s-a împiedicat să spună acest lucru atunci când Harry a început să vorbească despre căsătorie.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre