Simona Ionescu / Redactor Șef

Meghan Markle era nefericită înainte să îl cunoască pe Harry. Care este motivul

Meghan Markle era nefericită înainte să îl cunoască pe Harry. Care este motivul
Deși acum are un soț iubitor și familia la care visa, Meghan Markle era nefericită înainte să îl cunoască pe Harry. Chiar ea a dezvăluit motivul.

Meghan Markle a recunoscut că era nefericită și nemulțumită cu ea, înainte să îl cunoască pe prințul Harry. Nu este prima oară când ducesa face mărturisiri. Publicul s-a obișnuit deja cu sinceritatea debordantă a soției lui Harry, de când cei doi au părăsit familia regală britanică și s-au mutat în Montecito, California. 

În cadrul interviului cu Oprah, Meghan a recunoscut deja că a fost în depresie cât timp era însărcinată cu Archie. Mai mult decât atât, a avut chiar și gânduri suicidale, spune ea. Și Harry a vorbit despre problema sănătății mintale în cadrul seriei de documentare filmate cu Oprah. 

Meghan Markle era nefericită când era tânără. O nemulțumea greutatea ei 

Meghan Markle în școală

Acum în vârstă de 39 de ani, Meghan nu mai este deloc tânăra cu probleme de la 20 de ani. Când a împlinit 33 de ani în 2014, ducesa a scris un ultim articol pe blogul ei „The Tig”, despre problemele cu care se confrunta pe când avea 20 ani. Aceasta a povestit că era nemulțumită de greutatea ei, dar și că în școală erau multe momente în care nu avea cu cine să ia masa la școală. 

„Anii 20 au fost brutali pentru mine- o luptă constantă cu mine, judecând greutatea mea, stilul meu, dorința mea de a fi la fel de mișto / la fel de inteligentă / ca toți ceilalți. Adolescenții din vremea mea erau chiar mai răi – luptându-se cu modul în care să se integreze și ce însemna asta. Liceul meu avea bisericuțe: fetele negre și fetele albe, filipinezele și fetele latine. Fiind birasială, am căzut undeva între ele. Deci, în fiecare zi, în timpul prânzului, m-am ocupat de întâlniri – clubul francez, corpul studențesc, orice ar fi putut face între prânz și ora 13 – am fost acolo”, a povestit ducesa de Sussex. 

De asemenea, Meghan a povestit că atunci când avea 24 de ani, un regizor a îndemnat-o să poarte mai puțin machiaj, să fie mai naturală căci era mai bine și avea ce arăta. Într-un final, Meghan și-a găsit fericirea și a învățat să se simtă bine în pielea ei. „Vreau să vă găsiți fericirea. Eu am făcut-o. Și nu m-am simțit niciodată mai bine”, spunea Meghan în 2014. 

Foto: Facebook

Prințul Harry a făcut terapie pentru traumă. S-a întâmplat în direct, la Oprah. VIDEO

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre