Simona Ionescu / Redactor Șef

Meghan și prințul Harry, disperați că nu-și vor putea plăti datoriile. La ce au recurs ca să câștige bani

Meghan și prințul Harry, disperați că nu-și vor putea plăti datoriile. La ce au recurs ca să câștige bani
Stilul de viață de „20 de milioane de dolari pe an” al prințului Harry și al lui Meghan Markle provoacă îngrijorarea palatului, spun experții regali. Cuplul face orice ca să câștige bani.

Potrivit mai multor experți regali, prințul Harry și Meghan Markle au cheltuieli uriașe pentru a-și plăti paza și casa. Și există îngrijorări în cadrul Palatului Buckingham cu privire la ce se va întâmpla dacă veniturile lor s-ar epuiza. Banii s-au dus…

Meghan și Harry fac orice doar pentru a-și menține stilul de viață luxos pe care-l au. Sigur ei au fost cei care au spus că vor să fie independenți financiar, dar atunci nu s-au gândit la viitor. În plus, cheltuielile sunt uriașe, iar cei doi nu mai au de unde le plăti.

Doar ipoteca e de 9,5 milioane de dolari

„Au evadări costisitoare, plăți mari cu securitatea, credit ipotecar, totul e impresionat de mare la ei. Când am vorbit cu oameni din SUA, ne-au spus că Meghan și Harry sunt obsedați de siguranța lor și că nu vor să locuiască într-o casă mai mică, pentru că adoră casa în care stau acum.

„Există griji mari la Palatul Buckingham despre ce o să se întâmple după ce acești bani se consumă”

Ipoteca e de 9,5 milioane de dolari, atât au de plătit pentru casă, iar Harry a avut bani de la Spotify și de la Netflix. Dar există griji mari la Palatul Buckingham despre ce o să se întâmple după ce acești bani se consumă… și cum o să facă rost de alți bani prin alte părți”, a dezvăluit editorul regal de la The Sun. La rândul său, editorul regal de la Vanity Fair, Katie Nicholl, a mărturisit că „am vorbit cineva din Montecito care mi-a spus că, la felul în care trăiesc ei, îi costă 20 de milioane de dolari pe an pentru a se întreține”.

Ipoteca la Montecito e de 9,5 milioane de dolari…

„Lucrează la câteva lucruri neprogramate”

Harry și Meghan au semnat un contract de cinci ani cu Netflix în 2020, despre care se credea că valorează în jur de 80 de milioane de lire sterline. Dar speculațiile au fost numeroase cu privire la faptul că perechea are un viitor de lucru cu gigantul de streaming.

Cu toate acestea, The Times relatează că, vorbind ieri la un eveniment la Hollywood pentru a promova noile producții Netflix, directorul de conținut al companiei, Bela Bajaria, a declarat că cei doi lucrează la „câteva lucruri neprogramate”. Inclusiv un film și un serial care sunt toate în „dezvoltare foarte timpurie”.

„Regali de închiriat”

Executivul nu a oferit alte detalii, dar se crede că emisiunile fără scenariu vor fi documentare, în timp ce filmul ar putea fi adaptarea pe ecran a romanului lui Carley Fortune „Meet Me At The Lake”. Acesta se concentrează pe un cuplu care se îndrăgostește la 30 de ani și abordează teme legate de traumele din copilărie și depresia postnatală.

S-a dovedit a fi un succes printre cititori, vânzându-se 37.000 de exemplare numai în prima săptămână. Regele Charles și familia lui Harry se gândesc însă că prințul și Meghan ar putea ajunge chiar „regali de închiriat”. Nu de altceva, dar se oferă să participe la diverse evenimente și vizite, în schimbul banilor.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre