Simona Ionescu / Redactor Șef

Un clarvăzător din Londra a prezis ce se va întâmpla cu Meghan Markle în 2024. Lucrurile se complică

Un clarvăzător din Londra a prezis ce se va întâmpla cu Meghan Markle în 2024. Lucrurile se complică
Clarvăzătorul care pretinde că prezice cu exactitate viitorul a anunțat suferință pentru Meghan Markle pe fondul unui nou „scandal regal”, precum și „tulburări politice și sociale” în 2024.

Clarvăzătorul Nicolas Aujula susține că a „prezis cu exactitate Covid, mișcarea Black Lives Matter și interviul lui Harry și Meghan la Oprah”.

Bărbatul, în vârstă de 37 de ani a făcut predicții și anul trecut, când a vorbit despre o „vară stresantă” pentru Partidul Conservator și o creștere a cazurilor de malarie, relatează Mirror.

De unde-i va veni suferința lui Meghan Markle

Terapeutul și astrologul spune că „vocea sa interioară” și viziunile i-au arătat că în viitor ar putea exista o „scurgere de înregistrări vocale regale”.  În ceea ce o privește pe ducesa de Sussex, acesta spune că ar putea „avea un element de suferință”, dar „nu cu Prințul Harry”. Pe de altă parte, clarvăzătorul prevede un declin economic și succes pentru multe celebrități feminine.

Ce o așteaptă pe Meghan în 2024

Donald Trump ar putea ajunge din nou președinte

Clarvăzătorul originar din sudul Londrei se așteaptă la o schimbare de carieră pentru o figură politică foarte controversată, e vorba de Donald Trump. În altă ordine de idei însă, Trump nu va fi bine pe plan personal, „Văd o putere în creștere pentru Donald Trump. Simt că ar putea chiar să aibă o nouă carieră și va fi în ceva important, sau ar putea deveni următorul președinte. Cred însă că viața lui personală nu va fi cea mai bună”, a mai spus prezicătorul.

„Este ceva la care va trebui să fim cu adevărat atenți”

Aujula susține, de asemenea, că va exista o creștere a convingerilor de extremă dreapta. „Cred că politica de extremă-dreapta va avea o revenire întunecată, iar oamenii vor începe să își piardă umanitatea. Simt că va exista o parte a societății în care va exista o creștere a liderilor de extremă dreapta. Aceasta va deveni o tendință mult mai mare, nu doar în 2024, ci și pe măsură ce vom intra în următorii ani, este ceva la care trebuie să fim cu adevărat atenți”, susține clarvăzătorul.

Trump ar putea ajunge din nou președinte

„Vor exista fie penurii de alimente, fie recolte prăbușite”

Nu în ultimul rând, acesta crede că și economia va fi afectată. „Cred că prețul petrolului va crește și mai mult, iar dolarul va continua să slăbească. Și mai mult pe măsură ce trece timpul, ceea ce va impune un cost de trai și mai ridicat. Cred, de asemenea, că, din păcate, vor exista fie penurii de alimente, fie recolte prăbușite”, este vestea dată de Aujula.

Sursă foto: Daily record

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre