Simona Ionescu / Redactor Șef

Profeția tulburătoare a unui mare clarvăzător despre România. Semnele Apocalipsei au început să apară

Profeția tulburătoare a unui mare clarvăzător despre România. Semnele Apocalipsei au început să apară
Se spune că niciodată nu greșea, iar cuvintele sale au fost întotdeauna erau ca un balsam pentru oricine a fost binecuvântat să îl cunoască. Ce profeție incredibilă a făcut părintele Paisie Aghioritul despre țara noastră. Să se apropie Apocalipsa?

Vine Apocalipsa! Părintele Paisie Aghioritul care a trăit cea mai mare parte a vieții în Sfântul Munte Athos a lăsat omenirii o profeție cutremurătoare despre România.

„Totul va deveni un spital de nebuni. În harababura ce va stăpâni, fiecare stat se va ridica să facă orice-i spune cugetul”

Părintele susține că semnele Apocalipsei au început să apară, iar în lume se vor petrece lucruri greu de explicat în cuvinte. „Încet-încet destule încep să iasă la iveală. Strig și eu netrebnicul de atația ani! Situația este înfricoșătoare, ciudată. Nerozia a întrecut limitele. A venit lepădarea și rămâne ca acum să vină “fiul pierzării” (2 Tes. 2,3).

Totul va deveni un spital de nebuni. În harababura ce va stăpâni, fiecare stat se va ridica să facă orice-i spune cugetul. Dumnezeu să ajute, ca interesele celor mari să fie astfel încât să ne ajute. Din ce în ce vom auzi de ceva mai nou. Vom vedea făcându-se lucrurile cele mai neașteptate, mai neraționale. Numai că evenimentele se vor derula cu repeziciune”, a fost predicția părintelui Paisie Aghioritul.

Profeția cutremurătoare a sfântului Paisie Aghioritul

Cine a fost sfântul părinte

Părintele Paisie Aghioritul a venit pe lume în Turcia pe 25 iulie 1924, și-a dedicat viața sihăstriei și a trecut la dreapta Domnului pe 12 iulie 1994, în Grecia. Acesta își doarme somnul de veci la mănăstirea „Sfântul Ioan Evanghelistul” din Suroti, lângă Tesalonic.

De când părintele a fost îngropat în acel loc, pelerinii vin pe bandă rulantă și nu există credincios care să nu fie ajutat. Cunoscut pentru iubirea sa imensă pentru Dumnezeu, Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe a Greciei a decis pe 13 ianuarie 2015 ca părintele Paisie să fie canonizast. Data de pomenire a acestuia a fost aleasă 12 iulie. Pe de altă parte, începând cu anul 2016, Sfântul Paisie Aghioritul a fost înscris și în calendarul Bisericii Ortodoxe Române.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre