Simona Ionescu / Redactor Șef

Mickey Rourke face tratament printr-o metodă folosită de bunicii noștri

Mickey Rourke face tratament printr-o metodă folosită de bunicii noștri
Actorul și scenaristul în vârstă de 68 de ani a distribuit joi, pe Instagram, o imagine cu care și-a șocat fanii. El stă întins cu spatele la vedere. Dar nu tatuajele care îi acoperă corpul i-a uimit pe fani.

Cu doi ani înainte să devină septuagenar, Mickey Rourke face tratament printr-o metodă folosită și de bunicii noștri. El își pune ventuze! Mickey Rourke și-a expus tatuajele impresionante de pe spate într-o fotografie distribuită pe rețelele sociale făcută în timpul unei sesiuni de tratament cu ventuze.

Cel puțin 22 de ventuze separate erau vizibile pe spatele vedetei. Împărtășind imaginea pe rețelele sale de socializare, Mickey a comentat: „Sugând afară otrava!”

Mickey Rourke face tratament printr-o metodă folosită de bunicii noștri!!!

Terapia cu ventuze este un tratament alternativ, originar din China, care implică plasarea cupelor pe piele pentru a crea aspirație. Aspirația se generează în principal prin aplicarea căldurii în interiorul cupelor respective, pielea fiind aspirată în timp ce ventuzele se răcesc. Înainte de a fi aplicate pe piele, cupele se stropesc cu spirt și le se dă foc. Așa se crează căldura.

Mickey Rourke face tratament printr-o metodă folosită de bunicii noștri!!!

În mod tradițional, cupele erau făcute din coarne de animale, bambus și mai târziu, din ceramică. Cupele moderne au fost confecționate inițial din sticlă, iar mai nou, din plastic.

Adepții terapiei susțin că fluxul crescut de sânge către zonele pe care se așază ventuzele ajută la eliminarea toxinelor dăunătoare din corpul pacientului.

La începutul acestui an și Dwayne Johnson a încercat și el tratamentul. De asemenea, Michael Phelps, cel mai decorat sportiv olimpic din toate timpurile, s-a prezentat la jocurile olimpice cu spatele și umerii plini de urme de la un tratament cu  ventuze, scrie Daily Mail.

Cum a ajuns frumușelul din anii 90 de nerecunoscut

În martie, Mickey a fost surprins bucurându-se de un prânz relaxat în Beverly Hills. ​Unul dintre cei mai doriți bărbați ai anilor 90 a ajuns de nerecunoscut. La 68 de ani, Mickey Rourke recunoaște că stilul dezordonat i-a adus mari probleme în viață.

Mickey Rourke a fost un adevărat cuceritor, iar acum este de nerecunoscut. Excesul de alcool și de droguri, dar și operațiile estetice nereușite au lăsat urme fatale pe fața și pe corpul lui. La toate acestea se adaugă și kilogramele în plus acumulate. Sex-simbolul anilor 90 s-a delăsat mult în ultimii ani.

Sursa foto: Instagram

Catinca Roman a luat o decizie șocantă în legătură cu România

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre