Simona Ionescu / Redactor Șef

Micuțul pe care Theo Rose îl va aduce pe lume și-a făcut simțită prezența. Video emoționant

Micuțul pe care Theo Rose îl va aduce pe lume și-a făcut simțită prezența. Video emoționant
De când e însărcinată, Theo Rose a simțit cu adevărat ce înseamnă să fii fericită până la ultimul por.

Însărcinată în cinci luni, cântăreața e din ce în ce mai extaziată și numără zilele până când își va strânge în brațe odorul.

Theo Rose trăiește cea mai frumosă perioadă a vieții sale și e din ce în ce mai bucuroasă gândind că va fi o mămică tânără. Și pentru că micuțul a devenit nerăbdător și se mișcă din ce în ce mai mult în burtica mamei, cântăreața s-a gândit să le facă o surpriză fanilor și să le arate ce face bebelușul. Așa cum s-a aștepta, video-ul respectiv i-a emoționat pe fani.

„Te gândești și după naștere dacă o să fii o mamă potrivită, dacă te descurci, mă apucă tot felul de gânduri”

Ca orice mămică care mai are și puțin și va aduce pe lume un copil, Theo a mărturisit că atât ea cât și partenerul de viață, Anghel Damian sunt îngrijorați să nu se întâmple ceva cu micuțul. Așa că sar ca arși la fiecare nouă senzație pe care o trăiește cântăreața.

„Toată lumea trăiește asta și Anghel mai mult decât mine, pe el îl ia cu leșin la fiecare control, la fiecare indicație a medicului, că apar tot felul de situații neprevăzute. La fiecare înțepătură, la fiecare senzație nouă ai impresia că se poate întâmpla ceva.

„Nici nu vreau să mă gândesc, mă ia plânsul”

E greu de trăit, nu e ușor să fii femeie gravidă. Te gândești și după naștere dacă o să fii o mamă potrivită, dacă te descurci, mă apucă tot felul de gânduri. (…) Eu îmi doresc să-mi continui activitatea cu totul și mă gândesc că cel mai greu este să fii plecată și să fie ceva, să fie răcit sau să aibă o problemă. Nici nu vreau să mă gândesc, mă ia plânsul.”, a spus artista într-un interviu acordat cu ceva timp în urmă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre