Simona Ionescu / Redactor Șef

Mihaela Borcea, amintiri despre nunta cu Cristi Borcea. „Nu poți trăi în păcat”

Mihaela Borcea, amintiri despre nunta cu Cristi Borcea. „Nu poți trăi în păcat”
S-a căsătorit cu Cristi Borcea din iubire, dar nu s-a gândit că se va ajunge la despărțire. Iubitul alături care stă de nouă ani, i-a adus însă Mihaelei Borcea liniștea și iubirea de care avea nevoie.

După mai bine de nouă ani de când formează un cuplu alături de Sorin Rap, Mihaela Borcea, fosta soție a afaceristului Cristi Borcea, s-a gândit să facă următorul pas. Dar a rămas cu un gust amar de la nunta cu afaceristul.

Mihaela Borcea și Sorin Rap vor ajunge în fața altarului. Vedeta ține foarte mult la acest lucru, pentru că este o femeie cu frica lui Dumnezeu, care nu vrea să trăiască în păcat. Drept urmare, va ajunge în fața altarului unde ea și iubitul care i-a adus liniște în viață își vor uni destinele. Nu va exista însă și o cununie civilă, pentru că Mihaela e convinsă că actele „nu țin loc de dragoste”.

Nu s-a bucurat de nunta cu Cristi Borcea

Mihaela Borcea ajunge în fața altarului

Într-o declarație pentru o publicație, Mihaela Borcea a mărturisit că s-a căsătorit de tânără, la 19 ani, într-o iarnă, dar „nu prea m-am putut bucura de nunta mea”. Nici copiii nu se gândesc să-și facă o familie, ocupându-se acum de cariere, dar părinții știu sigur că se vor descurca bine în viață, pentru că au primit o educație așa cum trebuie.

Mihaela își vizitează locul de muncă

Mihaela spune că nu s-a bucurat de nunta cu Cristi Borcea

Când a aflat că nu va mai conduce hotelul de pe litoral, Mihaela Borcea a fost foarte tristă, dar a înțeles că noii investitori vor face tot ce vor putea pentru ca acest loc în care a investit și bani  și dragoste, să prospere. Mihaela a explicat că a trecut prin probleme financiare, „mai ales în pandemie”, dar a făcut și economii, pentru că „nu sunt o persoană cheltuitoare, ci una foarte echilibrată”.

„Am fost recent acolo, chiar dacă nu mai sunt implicată. Am satisfacția că am lăsat ceva în urmă. Era o groapă când l-am luat, nu era nimeni în zonă. Acum e pe mâini bune (…) Un resort adevărat”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre