Simona Ionescu / Redactor Șef

Mihaela Borcea, lovitură fatală din partea fostului soț. Cristi Borcea a luat decizia la început de an

Mihaela Borcea, lovitură fatală din partea fostului soț. Cristi Borcea a luat decizia la început de an
23 de ani de mariaj și mulți ani în care a avut grijă ca afacerile lui Cristi Borcea să prospere. Și, totuși, afaceristul nu s-a uitat înapoi când vine vorba de propriul buzunar. Ce s-a întâmplat cu Mihaela Borcea la început de an.

Mihaela Borcea a fost înlăturată de la conducerea hotelului pe care Cristi Borcea îl deține pe litoral în stațiunea Olimp. Și unde fosta soție s-a implicat 100%.

În toată perioada în care Cristi Borcea a stat în spatele gratiilor, Mihaela Borcea a făcut tot ce a putut pentru ca afacerile acestuia să aibă succes. Acest lucru s-a terminat acum, pentru că femeia a fost pusă pe liber, Borcea preferând să dea hotelul altor investitori. Situația a început să se schimbe ușor, ușor, după ce Borcea a ieșit din pușcărie. Atunci a decis ca Mihaela să nu se mai ocupe de ștrandurile pe care afaceristul le deține în București și a rămas să se ocupe doar hotelul de la mare, ridicându-i standardul.

Mihaela și Cristi Borcea, când formau o familie

„Nimeni din familie nu se mai ocupă de hotel

Doar că la începutul acestui an, Borcea a decis să o înlăture și din acest loc. Actuala soție a lui Borcea a mărturisit că hotelul a fost cedat unui alt investitor. „Nu pot da mai multe amănunte, datele contractului sunt confidențiale. Dar da, nimeni din familie nu se va mai ocupa de hotel. A fost închiriat unui alt investitor”, a mărturisit Valentina Pelinel pentru Cancan.

„Era momentul să iau o pauză”

Întrebată dacă este adevărat, Mihaela Borcea a confirmat că a rămas fără loc de muncă, dar spune că nu-și face probleme, pentru că vrea să se ocupe de problemele de sănătate pe care le are. „Era momentul să iau o pauză, să mă ocup și de problemele mele de sănătate”, a mărturisit fosta nevastă a lui Cristi Borcea. Mihaela și Cristi Borcea au fost căsătoriți timp de 22 de ani, perioadă în care ea a fost femeia puternică din spatele afaceristului. Cei doi au trei copii, Melissa, Angelo și Patrick.

Hotelul lui Cristi Borcea de la Olimp

Mihaela se iubește cu fostul său șofer

De ani buni, Mihaela Borcea se iubește cu fostul său șofer, Sorin Rap, dar nu are planuri de căsătorie. „Sunt cu Sorin de atâția ani. O hârtie nu are nicio însemnătate. În fața lui Dumnezeu e important să fii fericit, nu contează un act la primărie. Ne e foarte bine așa cum suntem”, a mărturisit aceasta cu ceva timp în urmă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre