Simona Ionescu / Redactor Șef

Cristi Borcea le dă afacerile fiilor săi. Vorbește de bolile grave de care suferă

Cristi Borcea le dă afacerile fiilor săi. Vorbește de bolile grave de care suferă
Cristi Borcea consideră că a venit momentul să se liniștească și să se retragă din afaceri. Mulți nu s-au așteptat la așa ceva.

Fostul acționar de la Dinamo, Cristi Borcea a decis că e timpul să-și vadă mai mult de familia sa. Așa că a decis ca afacerile să fie conduse de fiii săi.

Coco și Patrick urmează să intre în pâine și să conducă afacerile de milioane de euro pe care tatăl le are. Cristi Borcea spune că odată ce se va liniști, intenționează să meargă alături de frumoasa sa soție în cât mai multe vacanțe.

„Eu nu o să mă opresc niciodată, dar o să vreau să mă duc din ce în ce mai mult la sport”

„Peste 2.500 (n.r. – angajați au firmele sale). Responsabilitatea… trebuie să le asiguri salariile, niciodată nu am avut întârziere. Nu mai există fără carte de muncă. Fiind societățile puternice, ai credite, am rulaje de sute de milioane de euro. Coco și cu Patrick să ducă mai departe ei (n.r. – afacerile). Eu nu o să mă opresc niciodată, dar o să vreau să mă duc din ce în ce mai mult la sport… cea mai mare bucurie a mea este să mă duc la sport, să merg în vacanțe.

Cristi Borcea vrea să petreacă cât mai mult timp alături de Valentina

„Gata, eu trebuie să mă bucur de viața cu Valentina, de familie

E prima dată de când mă știu, primul an în care nu apucasem să fac o oră de plajă. Am fost în Abu Dhabi săptămâna trecută și acolo am apucat să fac și eu plajă. Nu a existat la mine așa ceva. Am avut și o discuție cu băieții, eu din ce în ce o să îmi restrâng implicarea și timpul și trebuie să se implice ei. Gata, eu trebuie să mă bucur de viaţa cu Valentina, de copii, de familie”, a spus mărturisit Cristi Borcea în podcastul „Tare de tot”.

Ce probleme de sănătate are Cristi Borcea

În ultimii ani, Cristi Borcea are și probleme de sănătate, acesta fiind încă un motiv pentru care vrea să dea afacerile copiilor săi. În plus, insomnia pe care a căpătat-o în închisoare îi dă și acum mari bătăi de cap. „Eu iau în jur de 30 de pastile pe zi. Pentru inimă, operația pe cord… iau 3-4… iau și suplimente, magneziu… și de somn iau 2-3-4 pastile de somn.

Altfel nu pot dormi. Am insomnie acută, din pușcărie am urmat tratament”, a mărturisit omul de afaceri. Borcea a fost diagnosticat cu insomnie acută și a încercat tot felul de tratamente, inclusiv cele din Hong King dar, din nefericire, situația nu s-a rezolvat. În plus, Borcea are grijă să facă și detoxificare de două ori pe an pentru a-și îmbunătăți starea de sănătate.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre