Simona Ionescu / Redactor Șef

Mihaela Rădulescu la 50 de ani. Imagini din tinerețe, până spre perfecțiune

Mihaela Rădulescu la 50 de ani. Imagini din tinerețe, până spre perfecțiune
3 august. Azi este ziua Divei. O va serba departe de România, cu Felix al ei și cu frumosul fiu, Ayan. Dar trecutul, viața ei de la o tânără oarecare la statul de divă este aici, s-a derulat sub ochii noștri.

50 de ani e o vârstă între două lumi, pentru mulți dintre noi. Pentru Mihaela, cu siguranță nu, fiindcă ea nu bifează niciodată ci se re-inventează permanent, în drumul ei către perfecțiune. Am ales să vă prezentăm etape din viața vedetei în imaginile care o reprezintă cel mai bine.

 

În decembrie 1989, studenta din Piatra Neamț căuta cu arma în mână teroriști și securiști prin tunelurile de la CC. Din postura de revoluționară a cunoscut-o Dan Iosif și, atunci când a ajuns consilierul lui Ion Iliescu la Cotroceni, a luat-o și pe Mihaela secretara lui.

Fotografie din anii 1991-1992. Îl cunoscuse pe Dan Chișu, lucrau împreună la lansarea unui festival de film și formau un cuplu.

Dan Chișu, despre începutul carierei de om de televiziune al Mihaelei Rădulescu: „Era foarte energica, rezolva orice problema, stia sa deschida orice poarta, stia sa vorbeasca, avea toate datele, dar nici eu nu-mi dadeam seama ca ea poate sa treaca dincolo de acel ecran. Am inteles asta atunci cand am vazut-o la primul festival, cand a vorbit in fata a 4000 de oameni.”

Anul 1999. Mihaela începuse o emisiune nouă la Antena 1, după ce câțiva ani realizase un show duminical la Tele7abc. Era încă măritată cu Ștean Bănică junior, dar căsnicia scârțâia. Presa de atunci scria că artistul era gelos pe succesul imens obținut de Mihaela cu emisiunea „Duminica în familie”. în timp ce el nu prea mai avea contracte muzicale.

Așa arăta Mihaela în perioada căsătoriei ei cu Bănică, 1994-1999.

 

Foto 1. După ce s-a căsătorit cu Elan Schwartzenberg, Mihaela a rămas însărcinată. Lucra la Pro Tv și și-a făcut emisiunile până în preajma zilei în care a născut, în 2004.

Foto 2. Elan Schwartzenberg era pasionat de motoare și îmbina afacerile cu dorința de adrenalină oferită de motociclete. Ieșeau des la plimbare, însă, pe biciclete pentru micuțul Ayan.

„Sunt o leoaica foarte protectoare cu fiul meu. Îmi plac bărbații care au curajul să facă niște lucruri deosebite, indiferent ce drum aleg în viață. Îmi plac bărbații care au pasiuni mai extreme”, mărturisea Mihaela.

În 2007, Mihaela Rădulescu, mamă a unui copil de 3 ani, a pozat pentru revista FHM. Peste un an avea să intervină separarea de Elan. Soțul aflase că Diva trăia o poveste de dragoste secretă cu tânărul realizator tv Dani Oțil.

2008/2009. Una din primele apariții ale noului cuplu Mihaela Rădulescu -Dani Oțil. Nu le-a păsat de comentariile privind diferența de vârstă, ci ambii au căutat să se transforme și au afișat un nou look, menit să estompeze diferența de ani.

Dani Oţil a mărturisit că Mihaela Rădulescu i-ai oferit cei mai frumoşi ani din viaţa sa şi o numeşte pe aceasta „doamna” sa.

„Rămân cu numele ei tatuat pe căptuşeală pielii. Rămân cu cele mai frumoase vacanţe. Rămân cu cele mai intense trăiri. După şase ani lângă “doamna mea” arăt altfel… vorbesc, călătoresc, ajut, mă implic, muncesc altfel… m-a făcut alt om, dar mai important, alt bărbat. Femeia care îmi va purta inelul pe deget sau copiii în pântece va avea de ce să îi mulţumească. Uite de asta, prima invitaţie la nuntă mea(cu cine s-o califica), e scrisă în alb, pe numele Mihaelei”, a scris Dani Oțil la un moment dat.

Din 2014, Mihaela formează un cuplu cu Felix Baumgartner, bărbatul care, în 2013, a sărit din avion de la 39 km înălțime, eveniment urmărit de întreaga planetă. Sunt și azi împreună și trăiesc la Monaco.

2017.  La 47 de ani, Mihaela e solicitată pentru reclame. A fost cooptată la emisiuni de forță produse de ProTv și încearcă să-și păstreze locul de Divă. Și o face după propriile reguli.

„Nu mă mai interesează dacă altora li se pare că sunt frumoasă sau botoxată sau grasă sau slabă. Nu-mi mai pasă de ceea ce cred ceilalţi. M-am autorestricţionat. Mă interesează doar ce văd eu în oglindă şi ce ştiu că-i place omului de lângă mine. Am grijă mereu de mine, nu sunt niciodată îngălată, nespălată, neepilată. Am o feminitate care nu a scăzut cu timpul, ba chiar s-a perfecţionat. Ştiu ce să fac ca femeie ca să-mi ţin bărbatul acasă.” a declarat Mihaela Rădulescu într-un interviu.

La mulți ani, Mihaela Rădulescu!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre