Simona Ionescu / Redactor Șef

Milionarul Halis Korhan din serialul „Golden boy” are un fiu celebru în cinematografie. Cine este Hira Tekindor

Milionarul Halis Korhan din serialul „Golden boy” are un fiu celebru în cinematografie. Cine este Hira Tekindor
Hira Tekindor, fiul celebrilor actori, Çetin Tekindor, care-l interpretează remarcabil pe Halis Korhan din „Golden boy-Dragoste rebelă” și Zerrin Tekindor, este un regizor renumit, care în prezent trăiește în Marea Britanie. Iată cum arată și ce carieră are!

Din povestea de iubire dintre Çetin Tekindor, fantasticul Halis Korhan din serialul fenomen „Golden Boy – Dragoste rebelă” și frumoasa actriță Zerrin Tekindor a venit pe lume fiul lor, Hira Tekindor. Acesta a ajuns un remarcabil regizor care trăiește în Marea Britanie.

În 2006, Hira a creat filmul „Spider”

Hira Tekindor, fiul lui Çetin Tekindor, fantasticul Halis Korhan din serialul fenomen „Golden Boy” și al frumoasei actrițe Zerrin Tekindor

Faptul că s-a născut într-o familie de actori celebri a contribuit mult la alegerea meseriei sale. Hira Tekindor este regizor, trăiește la Londra, iar părinții, chiar dacă nu mai sunt împreună, punând capăt căsniciei în 1999, sunt foarte mândri de moștenitor. Hira Tekindor a venit pe lume în anul 1987, a studiat atât în Anglia, cât și în Franța cu specialiști în domeniu, iar în octombrie 2015 a regizat una dintre cele mai importante scrieri ale lui Arthur Miller, „Vies from the bridge”.

Și tot acesta a regizat și „A Streetcar Named Desire”, de Tennessee Williams în 2017. Potrivit informațiilor oferite de sabah.com.tr., tânărul a creat în 2006 filmul „Spider”, care a fost scris chiar de tatăl său, Çetin Tekindor. De asemenea, Hira a regizat și piesa „Toz”, acolo unde a jucat frumoasa lui mamă.

Hira are zeci de mii de prieteni virtuali, iar aceștia nu contenesc să-l compară cu celebrii săi părinți. Regizorul e mereu în contact cu prietenii din online și postează fotografii cu cele mai dragi persoane ale sufletului său.

Cine e fosta soție a lui Halis Korhan

Actrița Zerrin Tekindor, fosta soție a lui Halis Korhan din Golden Boy, fotografiată cu doar ani în urmă

În ceea ce o privește pe mama lui Hira Tekindor, aceasta a făcut spectacol în fața publicului din Londra cu piesele regizate de talentatul său fiu

Zerrin Tekindor: “Nu vreau să par tânără. Vreau să am riduri pe scenă”

Celebra vedetă de teatru a performat în fața publicului londonez grație piese regizate de fiul său, Hira Tekindor. La un moment a mărturisit chiar că nu o deranjează să aibă riduri, pentru că vârsta își spune cuvântul.

Hira Tekindor și mama lui, Zerrin Tekindor
Hira Tekindor și mama lui, Zerrin Tekindor, la Londra în 2020

În ceea ce-l privește pe Çetin Tekindor, actorul a câștigat premii importante în carieră, printre care „Cel mai bun actor” în anul 2008 la cea de-a treia ediție İsmail Dümbüllü Award. Sunt puțini cei care știu că acesta a fost și profesor, iar din anii 80 a încetat să mai dea interviuri la presă. Publicul din România l-a putut vedea în serialele „Asi – împotriva destinului” și în „Golden Boy – Dragoste rebelă”.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre