Simona Ionescu / Redactor Șef

Mini-lună de miere pentru Raluca Pastramă și Ibrahim, cu nuntă și fetița după ei. Au plecat să se distreze – Exclusiv

Mini-lună de miere pentru Raluca Pastramă și Ibrahim, cu nuntă și fetița după ei. Au plecat să se distreze – Exclusiv
Fosta soție a lui Pepe s-a căsătorit pe repede înainte cu doar 24 de ore înainte să devină mama celei de-a treia fiice, Mariam. Aceasta e rodul iubirii cu un om de afaceri cu origini arabe, Ibrahim, care e puțin mai tânăr decât ea.

Cum evenimentele nu au fost ușoare în viața Ralucăi și a lui Ibrahim, au amânat puțin luna de miere. Mai exact, au așteptat ca fiica lor să împlinească o lună, pentru a putea avea curajul să înceapă călătoriile. Acum Ibrahim a rezervat condiții de lux pentru iubita sa soție și pentru fiica sa, într-o min-lună de miere care se petrece la Istanbul.

Raluca Pastramă a născut-o pe micuța Mariam la mijlocul lunii iunie, a doua zi după ce s-a căsătorit la starea civilă cu noul ei partener, și la scurt timp distanță de momentul în care fostul soț, Pepe, a devenit la rândul lui tatăl unui nou copil, spre bucuria lui fiind vorba de un băiețel.

Ibrahim, tată dedicat și implicat

Noul soț al Ralucăi Pastramă  dovedește că e un tată cât se poate de implicat. El nu își mai încape în piele de bucurie că are deja un urmaș și, la cât e de încântat de micuță, cu siguranță își mai dorește și alți copii. De când a devenit tată a tot distribuit fotografii și clipuri cu fiica sa pe care o numește „viața mea”.

Acum, Ibrahim și-a dus fiica și soția în excursie la Istanbul, unde au parte de răsfăț culinar, shopping și plimbări. Ca niște părinți responsabili ce sunt, Raluca și Ibrahim au plecat cu tot trusoul micuței după ei, inclusiv cu căruciorul în care Mariam e plimbată pe străzile din frumosul oraș turcesc.

Ce kitschuri se poartă la petrecerile din Turcia

Petrecerile românilor în Turcia au devenit o modă, iar aparițiile sunt pline de kitsch, deseori. Evenimentul la care participă Raluca și Ibrahim nu face excepție.

Raluca și Ibrahim participă la o nuntă într-un hotel de cinci stele situat pe malul Mării Marmara. „Wedding time” a titrat Raluca Pastramă pe contul ei de Instagram, acolo unde a postat mai multe fotografii în care își arată ținuta considerată deosebit de elegantă, de culoare neagră, cu mâneci opulente, pe care a ales-o.

S-a pozat alături de tatăl ei, după ce, cu o seară mai devreme a dat dovadă de „eleganță” supremă ținându-și telefonul mobil de peste 1000 de euro pe tocătorul de lemn, lângă frigărui.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre