Simona Ionescu / Redactor Șef

Minodora s-a operat din cap până în picioare. Acum a stat 4 ore sub bisturiul chirurgului estetician: „A fost cel mai greu”

Minodora s-a operat din cap până în picioare. Acum a stat 4 ore sub bisturiul chirurgului estetician: „A fost cel mai greu”
Cu doar câteva zile în urmă, Minodora a ajuns la spital, iar medicii i-au făcut cea mai grea operație de până acum. Vedeta a povestit prin ce a trecut.

Intervenția medicilor de acum a fost cea mai grea din toate cele pe care le-a suportat Minodora. A durat patru ore, iar cântăreața a trebuit să renunțe la cântat pentru recuperare.

Transformarea Minodorei a început cu operația la stomac, fiind nevoită să facă această intervenție chirurgicală pentru a scăpa de kilogramele în plus. Din păcate însă, a slăbit destul de ușor, dar s-a îngrășat la fel de repede. Și atunci a luat imediat măsuri: a început o dietă drastică și a dat jos 40 de kilograme.

Din acest motiv, artista a trebuit să facă mai multe intervenții la nivelul corpului pentru a arăta așa cum și-a dorit. Recent însă a făcut și un lifting pentru gât și gușă care, spune Minodora a fost cea mai grea intervenție de până în acest moment. Iubita cântăreață spune că a durat patru ore „am zece zile de la operație, sunt umflată, dar se mai retrage”.

„Am făcut și abdominoplastie și ridicare de sâni”

Minodora și-a dorit enorm și această ultimă transformare, însă recuperarea e destul de grea. Dar când se va privi în oglindă, toată durerea va fi uitată.

Minodora și soțul său

Artista a mărturisit că a făcut și „abdominoplastie și ridicare de sâni că am slăbit 40 de kilograme, dar asta parcă a fost cel mai greu de dus pe picioare”. „Am dormit numai pe spate, sunt tăiată după ureche. Am făcut practic în zona gușei o reconstrucție de muschi”, a spus vedeta pentru Spynews.

O singură zi de spitalizare

Cântăreței i s-a făcut anestezie generală, a stat doar o singură zi în spital, însă susține că a fost în depresie câteva zile. Și nu din cauza durerii, ci pentru că își simțea capul permanent amorțit. Artista crede însă că se acumulase și oboseala, pentru că „abia ce ne-am din America, acolo unde am fost în turneu o lună și jumătate, s-au acumulat așa.

Capul a fost amorțit cu totul. Inițial, Minodora a vrut să-și facă și lifting facial, dar pentru că pe 1 martie, când este și ziua de naștere are concert în Germania, s-a oprit. Așa că l-a rugat pe medic „să-mi pună în față și niște fire, stânga – dreapta, vreo 10 fire. (…) Am zis să o iau pas cu pas, să fac doar gâtul și gușa, linia mandibulară, iar pentru față mai stăm, poate peste 5-6 ani să mă mai gândesc”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre