Simona Ionescu / Redactor Șef

Mircea Geoană și ginerele au secrete pe chat. Fiica povestește cum s-a cunoscut soțul ei cu tatăl șef în NATO

Mircea Geoană și ginerele au secrete pe chat. Fiica povestește cum s-a cunoscut soțul ei cu tatăl șef în NATO
Nu cu mult timp în urmă, Palatul Mogoșoaia a găzduit petrecerea a logodnă a fiicei lui Mircea Geoană cu Garrett Cayton. Cum se simte cei doi proaspăt căsătoriți.

Ana Geoană este fericită de când a devenit soție și se gândește deja la rochia de mireasă. Pentru că anul viitor, la Veneția, va avea loc cununia religioasă.

Mircea Geoană și ginerele au secrete pe chat. Fiica politicianului povestește cum l-a prezentat familiei

Într-un interviu pentru OK Magazine, Ana Geoană a vorbit despre cum arată viața ei de când îl are pe Garrett în preajmă. Tânăra spune că a avut o cununie de vis pe care nu o va uita niciodată, „o punte de legătură între cultura românească, armenească și evreiască”. Pentru că nunta va avea loc anul viitor la Veneția, a fost aleasă și rochia de mireasă, dar Ana nu vrea să dea prea multe detalii pentru că dorește să fie totul o surpriză.

„Bufet cu mâncăruri românești, bulzul, sarmalele și dulciurile copilăriei mele de la cofetăria Ana”

„Am dansat hore pe muzică românească, armânească și evreiască, o punte de legătură între cele trei culturi. Am avut și un bufet cu mâncăruri românești, bulzul, sarmalele și dulciurile copilăriei mele de la cofetăria Ana! Tata s-a ocupat de selecția de vinuri românești, din toate regiunile țării.

Noi am făcut o petrecere internațională, datorită invitaților, și românească, pentru că așa am simțit. Nici nu mi-aș fi imaginat acest moment din viața mea altfel decât l-am trăit în România de nenumărate ori în copilăria și adolescența mea. Sincer, noi, românii ne distrăm absolut fabulos și n-aș fi putut să-i privez pe prietenii mei din America de această experiență.

„A fost primul loc în care am mers într-o vacanță cu ambele familii”

Am ales Veneția, pentru că Italia are un loc special în inima noastră. A fost primul loc în care am mers într-o vacanță cu ambele familii. După logodna de acasă, am vrut să găsim un loc frumos și accesibil pentru invitații noștri din America, România și restul Europei. Veneția este destinația visurilor noastre. Părinții lui Garrett sunt foarte entuziasmați și ei de această alegere și deja au început să se gândească cum să fie nunta”, a mărturisit Ana.

Erau critici atunci când un băiat se afla în preajma mea

Totodată, Ana a mărturisit și cum a fost momentul în care l-a prezentat pe Garrett părinților săi. A cam tremurat puțin, pentru că știa că existau critici ori de câte ori erau un băiat alături de ea. Acum însă, Garrett și Mircea Geoană au o relație extraordinară și chiar au secretele lor… pe chat.

„Am fost puțin emoționată să îl prezint  părinților mei, pentru că erau critici atunci când un băiat se afla în preajma mea. Totuși, întâlnirea a decurs mai bine decât mi-aș fi putut imagina. S-au cunoscut la New York, la două luni după ce ne-am împrietenit, la o Gală a Institutului Aspen.

Imediat, tatăl meu și Garrett s-au înțeles foarte bine și m-au ignorat pentru tot restul serii. Atunci am știut că am găsit un băiat foarte bun. Pentru mine e importantă armonia și întotdeauna mi-am imaginat că relația iubitului meu cu familia mea ar fi bine să fie una armonioasă. Am avut noroc să mi se întâmple așa cum mi-am dorit”, a mai spus fiica lui Geoană.

„Niciunul dintre ei nu este genul care să-și piardă timpul cu ceea ce americanii numesc small talks“

Atunci când se întâlnesc, el și tatăl tău mai discută despre politica internațională?Garrett și tatăl meu vorbesc despre orice, de la politică internațională și politică românească și americană, până la tenis, filme, noi tehnologii și industrii creative. Nu există momente plictisitoare în conversațiile dintre tatăl meu și Garrett.

Uneori mă amuz, pentru că mă transform într-un observator și-mi place să urmăresc argumentațiile lor. Niciunul dintre ei nu este genul care să-și piardă timpul cu ceea ce americanii numesc „small talks“. Ei se cunosc de ceva timp și au o dinamică a dialogului foarte interesantă. Uneori îi suspectez că au continuat anumite teme pe chat și că, atunci când se reîntâlnesc, continuă dintr-un punct în care au ajuns fără ca eu să știu.

Sursă foto: OK Magazine

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre