Simona Ionescu / Redactor Șef

Moda bunicilor revine. Fetelor, pregătiți-vă să vă pensați drastic, Dita von Teese și Bella Hadid susțin acest trend

Moda bunicilor revine. Fetelor, pregătiți-vă să vă pensați drastic, Dita von Teese și Bella Hadid susțin acest trend
Decenii, moda sprâncenelor a fost împinsă spre natural, cu forme ample, „sănătoase”. E și rațiunea pentru care industria sprâncenelor a înflorit. Se fac micropigmentări, tatuaje, implanturi chiar. Iar acum totul se va nărui.

Fie ca iti place sau nu, sprâncenele subțiri revin la modă anul acesta. Toată lumea, de la Rihanna și Hailey Bieber la FKA Twigs au încercat aspectul, dar nimeni nu a facut-o mai intens decât Bella Hadid, a cărei ultimă postare de pe Instagram ne arată că modelul excelează la acest aspect, și arată ca la începutul anilor 90.

Sprâncenele subțiri au existat mai mereu, să ne amintim de Marlene Dietrich, din Epoca de Aur a Hollywood-ului,ca fiind un exponent al acestei mode. A revenit apoi în actualitate prin intermediul supermodelelor din anii ’90, cu Linda Evangelista, Naomi Campbell și Kate Moss adeptele modei cu sprâncene foarte subțiri.

Celebra Dita Von Teese e una din vedetele care nu a renunțat niciodată la ele.  Iar acum, este perfect logic ca Bella Hadid – o fană a acelei perioade să promoveze moda acum.

Cum au ajuns sprâncenele subțiri din nou la modă

În timp ce sprâncenele stufoase, chiar accesorizate cu pene sunt încă la modă pe Instagram, sprâncenele subțiri câștigă încet popularitate după mulți ani de ignoranță si nepăsare.

Întrucât această generație cunoscută ca generația „Gen-Z” este obsedată de toate aspectele legate de filmul, muzica și moda din anii 90 până în 2000 desigur aspectul acestor sprâncene nu este chiar o surpriză. Supermodelul Bella Hadid a îmbrățișat imediat moda și îi stă foarte bine. În vârstă de 25 de ani, Bella, care în 2016 a fost menționată ca „modelul anului” este un adevărat exemplu pentru generația ei.

Întrebarea este dacă și celelalte femei, după mulți ani în care și-au lăsat libere propriile sprâncene vor lua din nou în mână penseta și vor încerca moda anilor 90.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre