Simona Ionescu / Redactor Șef

Momente intime între Mădălina Ghenea și iubitul ei bulgar. Avem imaginile fierbinți

Momente intime între Mădălina Ghenea și iubitul ei bulgar. Avem imaginile fierbinți
Povestea de amor dintre Mădălina Ghenea și iubitul ei bulgar, tenismenul Grigor Dimitri a ajuns la un nivel neașteptat. Fanii ambelor vedete sunt în delir.

Imagini intime cu cei doi au apărut în spațiul public, Se giugiulesc de mama focului și par făcuți unul pentru altul. Brațele puternice ale sportivului sunt perfect dimensionate pentru a o cuprinde pe frumoasa româncă ce are o carieră fulminantă de model și actriță. În plus, după cum se vede, amândoi sunt plini de simți al umorului, și asta se vede. Se completează și se ațâță.

Mădălina Ghenea și Grigor Dimitri se iubesc și o arată public

După ani de zile în care nu a fost într-o relație, Mădălina Ghenea parte să se implice total și asumat în povestea de dragoste cu numărul 3 ATP. Aparent relația lor a izbucnit dintr-o dată, însă există indicii rezonabile referitoare la vechimea relației. Sportivul a distribuit multe imagini din vizitele sale la Milano din toamna anului trecut. Și nu doar din Milano. S-a aflat odată cu Mădălina Ghenea în Emiratele Arabe  și lista poate continua.

Mădălina Ghenea își laudă iubitul că e disciplinat

Dovada poveștii lor de iubire continuă zilele acestea pe rețelele sociale. Ambii distribuie la greu imagini cu iubitul / iubita. Mădălina chiar se laudă. Și laudă. Ea l-a lăudat pe Grigor Dimitri că e „cel mai disciplinat”.

Niciunul din amorezi nu consumă alcool

Ea atentă la siluetă, el cu o carieră sportivă în care nu își permite nicio greșeală,  niciunul nu consumă alcool. Se răsfață cu mocktailuri, după cum a dezvăluit Mădălina Ghenea. Și tot ea a arătat cât de mare este pasiunea pe care o împărtășește cu iubitul ei.

Mădălina Ghenea are 35 de ani și își crește singură fiica, Charlotte, pe care o are din relația cu antreprenorul Matei Stratan. Face ravagii în costume de baie minimaliste în cea mai nouă campanie pentru un mare brand de articole de gen. În ultimii ani Mădălina nu a avut un partener, deși în trecut s-a iubit cu Gerard Buttler, Leonardo DiCaprio sau Philip Plein, ca să nominalizăm doar câteva exemple din frumoșii momentului care i-au trecut prin brațe.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre