Simona Ionescu / Redactor Șef

Monica Anghel, dezvăluiri despre soțul și fiul ei. Ce meserie și-a ales fiul Aviv

Monica Anghel, dezvăluiri despre soțul și fiul ei. Ce meserie și-a ales fiul Aviv
Monica Anghel a făcut dezvăluiri despre soțul ei, Marian, dar și despre fiul lor, Aviv. Tânărul care a împlinit recent 10 ani și-a ales deja o meserie pentru viitor. A fost inspirat chiar de către tatăl său.

La cinci ani după divorțul de primul soț, Monica Anghel și-a găsit fericirea în brațele lui Marian Caraivan, fost ofițer SPP și inspector de securitate pe aeroport. S-au căsătorit în 2010, iar de atunci sunt nedespărțiti. Deși în general a fost discretă cu viața ei privată, Monica Anghel a făcut recent o serie de dezvăluiri despre soțul și fiul ei. 

Recent, cântăreața a povestit la Antena Stars că soțul ei s-a umplut de tatuaje. Cântăreața a mărturisit că și ea apreciază tatuajele și îi plac foarte mult cele pe care le are soțul său. Cu toate astea, nu crede că îș va face vreodată pe propriul corp. Chiar dacă a făcut multe modificări și a slăbit considerabil, artista nu crede că va urma exemplul soțului. În mod ciudat, nici el nu își dorește ca ea să facă asta.

Monica Anghel a făcut dezvăluiri. Fiul ei vrea să fie artist tatuator și rocker 

Monica Anghel dezvăluiri
Monica Anghel și Marian Caraivan

Deși abia a împlinit 10 ani, fiul Monicăi și al lui Marian Caraivan, Aviv, e hotărât ce meserie vrea să aibă când va fi mare. Micuțul a fost atât de impresionat de tatuajele tatălui său, încât a anunțat că vrea să devină artist tatuator, dar și rocker, la fel ca bunicul său. „Îl întreb ce vrea să fie când o să fie mare și mi-a zis că vrea să fie rocker și artist tatuator … vom vedea. Eu îmi doresc să fie sănătos, fericit, echilibrat. Asta i-am spus: mama, indiferent de profesia pe care ți-o vei alege, s-o faci cel mai bine! Atât timp cât el va face cu plăcere profesia lui, mi se pare extraordinar”, a spus Monica Anghel. 

Cântăreața este mândră de părinții ei 

Monica Anghel și tatăl ei

Monica Anghel a vorbit și despre părinții ei, despre care spune că se iubesc la fel ca la început. Vedeta provine dintr-o familie de artiști, fiecare pe alt domeniu. Bunicul Monicăi Anghel a fost sculptor. Dar nu unul oarecare. Acesta a fost chiar sculptorul personal al Regelui Mihai. Tatăl artistei a continuat tradiția și a moștenit pasiunea pentru sculptură. Iar mama artistei este designer vestimentar. 

Trecuți de 70 de ani, mama și tatăl vedetei arată extraordinar și nu-și trădează vârsta. Iar tatăl vedetei este un adevărat „rocker” după cum mărturisește chiar Monica. „El este eroul meu,vikingul meu preferat,cu el seman enoooooorm . TATA TE ADOR”, scria artista pe Instagram în urmă cu câteva luni, în dreptul unei poze cu tatăl ei. 

Foto: Instagram

Dezastrul de la premiile Grammy. Tragediile care au avut loc de-a lungul anilor

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre