Simona Ionescu / Redactor Șef

Narcisa Suciu dezvăluie adevărata ei viață în Finlanda. Fiica ei a inspirat-o să facă o nouă schimbare

Narcisa Suciu dezvăluie adevărata ei viață în Finlanda. Fiica ei a inspirat-o să facă o nouă schimbare
De multă vreme Narcisa Suciu nu mai e pe prima pagină a site-urilor de știri sau a ziarelor, însă fosta vedetă trăiește momente cu adevărat speciale și e fericită.

Narcisa Suciu s-a bucurat de mare succes în anii de după Revoluția din 1989 în România. Printre multe alte premii pe care le-a obţinut de-a lungul anilor, cântăreața a obţinut şi premiul 3 la Cerbul de Aur de la Braşov în anul 1997.

În vârstă de 46 de ani, acum cântăreața Narcisa Suciu, și-a găsit jumătatea în persoana unui finlandez cu nouă ani mai mare. Ea are o fiică dintr-o relație anterioară. Fata ei, Daria, a inspirat-o să scrie această carte. Este, practic, o carte care se scrie singură. Mai exact, o carte-album pe care fiecare mamă e invitată să o completeze, scriind în spațiile lăsate libere.

„În timp, această carte interactivă va deveni o comoară pentru pentru fiica sau fiul tău, pentru toți cei pe care îi iubești. Indiferent cu cine dorești să îți împărtășești povestea, acest volum e este, în primul rând, cadoul perfect pe care ți-l poți oferi tu ție însăți, celei care ai fost, celei care vei deveni. Acest volum îți propune exercițiu de sinceritate. Este pur și simplu un volum al întrebărilor care readuce la viață momente pe care le-ai uitat cândva într-un sertar al sufletului. De ce?

Pentru că toate aceste amintiri sunt importante, prețioase. Împreună, toate momentele tale de bucurie sau de neliniște te-au adus în punctul în care te afli acum și alcătuiesc POVESTEA ta. Iar povestea ta merită transmisă mai departe. Deschide-ți inima și scrie-ți povestea. (…) Eu nu mai pot primi răspunsuri de la Mama. Dar fiica mea va ști tot ceea ce vrea să știe despre ea, despre mine, despre noi două. Copiii ei vor deschide această  carte și vor află întreagă poveste”, dezvăluie artista.

Narcisa Suciu era adolescentă când și-a pierdut mama

„Eu nu am apucat să o întreb pe mama lucruri, pentru că eu când am pierdut-o pe mama aveam 17 ani, iar mama avea 50. Pe măsura ce fiica mea creștea și îmi punea întrebări despre mama, am început să îmi dau seama că nu știu multe lucruri despre mama și mi-am dat seama că nu aș vrea să se perpetueze asta și în familia ei. Aș vrea să le poată spune cum era mama ei. Pentru că niciodată nu apuci să afli tot, am început să scriu întrebările astea cu pixul pe caiet și pe urmă mi-am dat seama că ar putea fi o carte”, a declarat Narcisa Suciu pentru Antena 3.

Viața de finlandeză a început cu o cunoștință pe internet

Mutată de mulţi ani în Finlanda, Narcisa Suciu este căsătorită cu Veikko Miettinen. Daria, fiica ei cu Daniel Crăciun, este și ea acolo. „Soțul meu este antropolog de meserie, dar nu asta lucrează. În momentul acesta, lucrează la universitatea din orașul în care locuim, face o cercetarea științifică, ceva, cu realitatea virtuală, nu știu să spun… E mai mare decât mine cu 9 ani, dar nu se vede din niciun punct de vedere”, a declarat Narcisa Suciu, citată de ProTV.ro.

Cei doi s-au cunoscut pe internet, pe un site de socializare. După un an de relație la distanță, au decis că e momentul să meargă mai departe. „Dacă sunt fericită în Finlanda? Da! Cu sigu­ranţă, da! Altfel nu aş fi stat! Acum e lumină şi linişte în sufletul meu şi sunt alături de un bărbat care mă iubeşte şi pe care îl iubesc.

Veikko îmi oferă o viaţă tihnită şi confortabilă, nu trebuie să mă gândesc că trebuie să pun o pâine pe masă, aşa cum se întâmpla în România”, a povestit Narcisa Suciu într-un interviu, anul trecut, la Radio Impuls. Anul trecut a revenit într-o scurtă vacanță în România, ocazie cu care a lansat cartea și a scos o piesă împreună cu Gașca Zurli.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre