Simona Ionescu / Redactor Șef

Nebunie de vedetă. Mama copiilor lui Elon Musk a început transformarea corpului și vrea să devină extraterestră

Nebunie de vedetă. Mama copiilor lui Elon Musk a început transformarea corpului și vrea să devină extraterestră
Grimes, fosta iubită a lui Elon Musk, își șochează fanii cu cel mai recent tatuaj cu „cicatrice extraterestră” de pe pieptul ei. Aceasta dezvăluie că intenționează să aibă „un corp extraterestru complet” și urechi de elf, ascuțite.

Grimes și-a dezvăluit cel mai recent tatuaj bizar – o „cicatrice extraterestră” tatuată pe piept, ceea ce a produs senzații antagonice în rândul fanilor. unii se tem sincer pentur sănătatea mintală a vedetei lor preferate. Cântăreața în vârstă de 35 de ani – care a ajuns la o mai mare notorietate după ce a format un cuplu cu Elon Musk, împreună cu care are și doi copii, a împărtășit o fotografie a ciudatului tatuaj într-o postare pe Instagram în weekend.

Grimes și-a tatuat, prin ardere, litere „extraterestre” pe piept

Cicatrici extraterestre de @zhenja_tttr”, a scris ea alături de un emoji cu o planetă, etichetând-o pe artista tatuatoare Zhenja. De asemenea, a prezentat și noul ei cântec, Welcome to the Opera.

Grimes (născută Claire Boucher) și-a adăugat cea mai recentă modificare corporală după ce anterior a dezvăluit dorința de a se supune unei intervenții chirurgicale pentru a-și face „urechi de elf”. Cu toate acestea, unii fani și-au exprimat îngrijorarea. „Fată… sunt puțin speriat”, a scris unul. „Grimes ești OK?????”, a reacționat un fan, în timp ce un altul a scris: „Asta arată ca o grămadă de litere coreene amestecate… ce cicatrici extraterestre tf”.

Grimes vrea să aibă un corp de extraterestru

Pentru ultima ei schimbare, Grimes a primit un design care evocă imagini fantastice și science fiction. Tatuajul prezintă excrescențe zimțate, asemănătoare cu spini, în desene în oglindă, care seamănă oarecum cu petele de cerneală din testul Rorschach. Tatuajul a început chiar deasupra gleznei și a continuat apoi mult peste rotulă, pe coapsă. Porțiunea de tatuaj de pe coapsă semăna, de asemenea, cu o aripă osoasă de liliac, deși este considerabil stilizată.

Noile tatuaje ale artistei arată ca niște cicatrici însângerate

Mărimea și complexitatea desenului sugerează că realizarea tatuajului a fost un proces îndelungat, dar Grimes părea să fie foarte încântată de rezultate.

Lui Elon Musk nu i-a plăcut ideea cu urechile de elf

Muziciana, care a sugerat recent că ar putea împărți drepturile de autor cu orice persoană care îi folosește vocea în muzica generată de inteligența artificială, are deja o colecție extinsă de tatuaje. O fotografie care îi arată piciorul opus al pantalonului tras ușor în sus a dezvăluit că are și un tatuaj enorm pe celălalt picior, cu semne groase care amintesc de caligrafia japoneză.

Anul trecut, Grimes voia să își opereze urechile și să și le facă ascuțite

În ultima vreme, ea a fost deschisă cu privire la dorința de a-și modifica în continuare corpul, deși postările sale pe rețelele de socializare pe această temă par să indice că este doar în căutarea unei schimbări și nu are multe proceduri specifice pe care dorește să le facă. După ce le-a cerut fanilor să îi sugereze modificări faciale, ea a notat în august 2022 că era hotărâtă să își facă o operație pentru „urechi de elf”, dar fostul ei partener, Elon Musk, nu a agreat ideea.

Fosta iubită a proprietarului Twitter și-a etalat noile tatuaje pe Instagram

„Partea negativă a operației la urechea de elf probabil că depășește partea pozitivă”, a scris Elon Musk, după ce ea își exprimase deja temerile cu privire la permanența procedurii, întrucât este puțin probabil ca cartilajul din urechi să crească la loc după ce a fost operat.

Elon Musk și Grimes au împreună un fiu și o fiică

Cei doi și-au început relația în 2018 și se pare că s-au conectat după ce au aflat că amândoi au făcut același joc de cuvinte pe Twitter. Fostul cuplu are doi copii, un fiu cu numele dificil de pronunțat X Æ A-Xii, din 2020, și o fiică pe nume Exa Dark Sideræl, născută un an mai târziu.

Lunile trecute, Elon Musk a dezvăluit o fotografie alături de fiul său, purtând amândoi tunsori „vikinge”

Cu toate acestea, fiul lor este poreclit X, iar fiica lor poartă numele Y (ambele se pronunță ca literele). În ianuarie 2022, Grimes a dezvăluit că ea și patronul Twitter s-au împăcat din nou, dar „foarte fluid”, dezvăluind că fiica lor, Y, a venit pe lume prin intermediul unei mame surogat în decembrie 2021.Apoi cuplul s-a despărțit din nou în martie 2022.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre