Simona Ionescu / Redactor Șef

Nebuniile vedetelor: Mariah Carey mănâncă doar produse de culoare mov, Meghan Markle e îndrăgostită de „piureul sexy”, iar lista e lungă

Nebuniile vedetelor: Mariah Carey mănâncă doar produse de culoare mov, Meghan Markle e îndrăgostită de „piureul sexy”, iar lista e lungă
Se spune că nu există persoană care să nu aibă o ciudățenie, dar vedetele de peste hotare ne uimesc pe zi ce trece.

Din motive pe care doar ele le cunosc, cele mai mari vedete ale lumii fac lucruri greu de înțeles. Iată câteva dintre acestea.

Mariah Carey mănâncă doar produse de culoare mov, Meghan Markle e îndrăgostită de „piureul sexy”. Să vedeți ce nebunii fac și alte vedete

Nimeni nu refuză o salată, dar nimeni nu a gustat-o, probabil, pe cea pe care o consumă Tori Spelling. Cum soțul vedetei este bucătar, ea e îndrăgostită de salata de ursuleți gumați, pe care nu o refuză niciodată. În ceea ce o privește pe celebra Mariah Carey, sunt puțini care știu că a fost o perioadă în viața cântăreței în care mânca trei zile pe săptămână produse de culoare mov, în special vinete, varză și prune.

Băutura lui Gwyneth Paltrow cu miros de salată

Și soția prințului Harry are o ciudățenie. Când prepară sosul pentru paste, Meghan Markle fierbe dovleceii cât se poate de bine, apoi îi amestecă cu bulion și rezultă „un piure sexy‟, așa cum îi place să spună.

Obiceiuri total neobișnuite are și actrița Gwyneth Paltrow, care preferă o băutură ce miroase a salată, pe care o face dintr-un amestec de ulei de susan prăjit, ghimbir tocat, zahăr de cocos și lapte de migdale. Ea a mărturisit că această poțiune reprezintă „deliciul perfect pentru a te încălzi într-o după-amiază ploioasă‟.

Kate Hudson nu vrea să audă de micul dejun

Când cel de-al doilea copil al său era mic, actrița Jessica Biel nu avea timp să mănânce. Singurul moment în care putea să înfulece ceva era în duș, așa că își lua în acel loc câte ceva de-ale gurii. „Aceasta este viața de mamă. Nu știu dacă altcineva face aşa, dar eu nu am timp.

Nu am timp pentru nimic așa că îl hrănesc pe Silas dimineața, apoi îmi dau seama că nu am mâncat şi mă duc mâncarea la duș‟, a explicat ea. Nu în ultimul rând, Kate Hudson reușește să arate cu adevărat perfect pentru că niciodată nu mănâncă micul dejun. „Nu sunt unul dintre acei oameni care se trezesc înfometați… Îmi dau seama că, atunci când iau micul dejun, mănânc mai puțin ziua sau seara‟, a spus aceasta cu ceva timp în urmă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre