Fiica lui Mariah Carey e ruptă din maică-sa. Fotografii inedite

Fiica lui Mariah Carey e ruptă din maică-sa. Fotografii inedite
Copiii vedetelor sunt mai mereu fascinanți, iar când sunt mici, cu atât mai mult. E o bucurie să îi descoperim, iar acum surpriza vine din partea celebrei cântărețe Mariah Carey.

Fiica lui Mariah Carey e ruptă din maică-sa, iar vedeta în vârstă de 51 de ani se laudă cu puștoaica de 10 ani, Monroe, care pare clona ei în tinerețe. Artista ne arată versiunea tânără a ei din videoclipul muzical din 1990, folosindu-și fiica ce debutează în modelling: „Este vorba de împuternicirea copiilor”, explică mândra mămică.

Fiica lui Mariah Carey, Monroe Cannon, a fost imaginea versiunii mai tinere a mamei sale superstar în prima sa apariție ca model pentru OshKosh B’gosh.

Fiica lui Mariah Carey e ruptă din maică-sa

În timp ce participa la campania de revenire la școală ( în contextul pandemiei), Today is Someday, tânăra de 10 ani a interpretat o versiune tânără a mamei sale din videoclipul muzical din 1990 Someday.

„În calitate de fetiță, eram hotărât să-mi realizez visele. Acum, ca mamă, îmi aduce atât de multă bucurie să văd copiii mei vizualizând și dezvoltând visele pe care le dețin în inima lor”, a spus Carey, în vârstă de 51 de ani, într-un comunicat citat de Daily Mail.

Ea a continuat: „Am făcut campania pentru că ne place mesajul de a le da putere copiilor să viseze cu îndrăzneală și să-și deschidă propriul drum”.

Campania, concepută în colaborare cu Carey, a adus un omagiu videoclipului ei muzical din 1990 pentru Someday. Spre încântarea fanilor, micuța Monroe se mișcă într-o pereche identică de salopetă din denim pe care versiunea pentru copii a lui Carey o purta acum 31 de ani. În plus, marca își propune să inspire generațiile viitoare să „viseze cu îndrăzneală despre cine vor deveni cândva”.

 „În capul meu, într-o zi vor trăi în topul topurilor”

În videoclip, Monroe vorbește ca mama ei, spunând: „Într-o zi va fi diferit. Melodiile care trăiesc în capul meu, într-o bună zi, vor trăi în topul clasamentelor”. Ea ține un fluture pe deget, înainte de a se așeza pe un scaun negru, și continuă: „Cântecele din inima mea vor atinge milioane de inimi. Artist al anului, artist al deceniului, artist al secolului, artist al mileniului. Însă sensul este să inspire generații de fetițe să-și atingă nota înaltă”.

Pe lângă Monroe, Carey mai are un fiu în vârstă de zece ani, cu fostul soț Nick Cannon.

În timp ce acesta este prima apariție ca model al lui Monroe, ea a mai folosit-o anterior pe Michelle în filmul de animație din 2017 All I Want For Christmas Is You. A mai apărut în reality show-ul mamei sale Mariah’s World în 2016 și în Specialul de Crăciun magic al Mariah Carey, anul trecut.

Sursa foto: Instagram, Daily Mail

Nebănuita relație dintre copiii lui Mick Jagger

Recomandarile noastre