Nebănuita relație dintre copiii lui Mick Jagger

Nebănuita relație dintre copiii lui Mick Jagger
Solistul trupei The Rolling Stones are 77 de ani și a trăit viața din plin. Opt copii numără artistul, iar ultimul mic de tot. Până acum l-a ținut aproape la secret.

Mick Jagger își arată lumii pe ultimul său fiu. E tare micuț acesta, e numai bun de dus la grădiniță. Practic celebrul rocker ar putea să îi fie străbunic. Două dintre surorile sale, i-ar putea fi fără probleme bunici. Poate și din cauza aceasta, pe  băiețelul în vârstă de patru ani, Mick Jagger l-a ținut departe de ochii lumii. Deveraux este cel mai tânăr dintre cei opt copii ai lui Mick Jagger. De asemenea, este singurul pe care îl are cu actuala parteneră.

Muzicianul are patru fiice şi patru fii. Este tatăl lui Karis, în vârstă de 50 de ani, fiică pe care o are din relaţia cu Marsha Hunt, şi al lui Jude, în vârstă de 49 de ani, fiică din relaţia cu Bianca Jagger. Jagger şi fostul model Jerry Hall sunt părinţii a patru copii: Georgia, în vârstă de 29 de ani, Lizzie, în vârstă de 37 de ani, James, în vârstă de 35 de ani, şi Gabriel, în vârstă de 23 de ani. Mick Jagger mai are, cu Luciana Gimenez Morad,  un fiu, Lucas, în vârstă de 22 de ani.

Mick Jagger își arată lumii pe ultimul său fiu

Jagger deţine proprietăţi în Londra, New York, Mustique şi în Franța, pe Valea Loarei, unde locuieşte mare parte din an. De aproximativ 30 de ani, solistul trupei The Rolling Stones este proprietarul castelului La Fourchette din satul Poce-sur-Cisse (Franța). Acolo locuiește acum cu partenera sa, Melanie Hamrick, şi cu fiul lor, Deveraux. De profesie balerină și coregrafă, Melanie tocmai a împlinit 34 de ani.

Cu această ocazie tânăra a postat pe rețelele sociale o fotografie cu fiul ei și al lui Mick Jagger, Deveraux, în vârstă de 4 ani, conform revistei People. În imagine, celebrul rocker şi dansatoarea apar îmbrăţişându-l pe fiul lor, pe malul unei ape.

„Simt toată dragostea astăzi. Mulţumesc tuturor pentru mesajele minunate”, a scris Melanie Hamrick alături de imagine.

Sursa foto: Instagram

Salvatore Adamo, belgianul care a scris un șlagăr pentru o prințesă. Aceasta a ajuns regină

Recomandarile noastre