Mariah Carey dezvăluie secretul cu care a slăbit 32 de kg. Bonus, divulgă o dietă minune!

Mariah Carey dezvăluie secretul cu care a slăbit 32 de kg. Bonus, divulgă o dietă minune!
Mariah Carey este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din lume. Celebrul ei refren „All I Want for Christmas Is You” fiind fredonat de sute de oameni în fiecare an de Crăciun.

Mariah Carey dezvăluie secretul cu care a slăbit 32 de kg. Bonus, divulgă o dietă minune! Cântăreața este mereu în lumina reflectoarelor, motiv pentru care este întotdeauna atentă la cum arată. Mariah Carey strălucește la fiecare apariție, dar, vedeta a avut probleme cu greutatea. 

Mariah Carey și-a făcut o operație de micșorare de stomac pentru a reuși să scape de kilogramele în plus. Dar, cântăreața a ținut și o dietă specială pentru a ajunge la silueta de invidiat din prezent.

Dieta minune urmată de Mariah Carey

Mariah Carey dezvăluie secretul cu care a slăbit 32 de kg. Bonus, divulgă o dietă minune! La vârsta de 52 de ani, Mariah Carey are o siluetă de invidiat. Cântăreața a muncit din greu pentru a arăta în acest fel.

După ce i-a născut pe gemenii Monroe şi Moroccan, artista ajunsese să cântărească 90 de kilograme. Mariah Carey a povestit într-un interviu cum a reușit să slăbească 32 de kilograme.

Cu toate că și-a făcut o operație de micșorare a stomacului, Mariah Carey a avut grijă și de alimentația ei. Vedeta mărturisește că a urmat o dietă minune, numită “Violet”. Regimul constă în consumarea unui maximum de produse violete. 

În trei zile din fiecare săptămână. Mariah Carey mânâncă doar struguri mov, fructul pasiunii, conopidă violet, prune, sparanghel violet, cartofi mov, varză violet, smochine violet, orez şi grâu violet, porumb violet, fasole violet și mure.

Aceste alimente elimină inflamaţiile, cresc elasticitatea pielii, reduc hipertensiunea şi au mult mai puţine calorii. Alimentele de acest gen nu trebuie consumate tot timpul din cauza aportului scăzut de proteine. Mariah Carey a urmat dieta ținând legătura cu medicul ei, potrivit click.ro.

Mariah Carey s-a luptat din greu să obțină silueta mult visată

Cântăreața s-a luptat de-a lungul timpului cu problemele legate de greutate. Mariah Carey a suferit mereu fluctuații de greutate. S-a îngrășat 11 kilograme, a slăbit, la un moment dat s-a îngrășat 20 de kilograme. Vedeta ajunsese să cântărească 65 de kilograme la o înălțime de 1,75. Apoi, în doar câteva luni, vedeta a ajuns la 85 de kilograme.

Sursa foto: Facebook

Din cauza acestor transformări agresive, vedeta a luat o decizie drastică în anul 2017. A apelat la o operație de micșorare a stomacului pentru a-și recăpăta silueta de odinioară. Operația a fost un succes, pentru că la aproape doi ani de la intervenție vedeta a slăbit spectaculos.

La un moment dat, Mariah Carey a spus că secretul pentru pierderea kilogramelor este să se mănânce puțin și des.

Boris Johnson anunță testare în masă în Marea Britanie. Vrea să facă ce în România nu se face

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre