Simona Ionescu / Redactor Șef

Nepoții a doi mari actori trăiesc o mare poveste de dragoste, ca la Hollywood

Nepoții a doi mari actori trăiesc o mare poveste de dragoste, ca la Hollywood
Titanii cinematografiei secolului 20, Sean Connery și Gregory Peck nu au jucat niciodată împreună. Ar fi fost, însă, fericiți să-și vadă nepoții îndrăgostiți.

Deja știrea despre relația dintre nepoata lui Sir Sean Connery și nepotul lui Gregory Peck a ajuns să fie cunoscută de publicul american și cel din Marea Britanie. Sunt surse care susțin că la Hollywood sunt deja persoane încântate de vestea că descendenții unor monștri sacri, care au adus mulți bani în industrie, trăiesc o mare poveste de dragoste.

Totul a iești la iveală după ce Natasha Connery a postat un set de fotografii romantice cu ea și cu iubitul ei, Harper Peck, pe Instagram. Ambii au 20 de ani și se vede din imagini câtă pasiune există între ei. Un cuplu demn de un scenariu hollywoodian, de care bunicii lor, Sean Connery și Gregory Peck ar fi fost mândri.

„Este o mare poveste de dragoste de la Hollywood”, glumește într-un comentariu unul dintre prietenii lor.

Cuplul a început anul cu o vacanță în Mexic. Au făcut poze cu momente din timpul  echitație, ținându-se mână în mână pe cai, în apus de soare.

Harper este fiul fiicei lui Gregory Peck, Cecilia, iar Natasha este nepoata văduvei lui Connery, Micheline. Ea mai are o soră mai mare, Saskia, la fel de apropiată și iubită de marele actor.

Saskia are 25 de ani și este un cunoscut infleuncer. Ea i-a adus un omagiu regretatului actor la prima comemorare a morții sale, în noiembrie 2021. Admițând că i-a fost dor de „cel mai bun prieten” în fiecare zi, ea a postat o serie de fotografii personale nevăzute cu starul James Bond. Și a scris un mesaj emoționant: „Un an fără cel mai bun prieten al meu. Te iubesc pentru totdeauna și îmi este dor de tine în fiecare zi».

Sean Connery, primul James Bond din istoria seriei de spionaj

Sir Sean, a cărui carieră cinematografică se întinde pe cinci decenii, este cel mai bine cunoscut pentru faptul că a fost primul care a interpretat rolul spionului fictiv britanic 007 pe care l-a jucat între 1962-1971.

El suferea de „insuficiență respiratorie” când a murit în somn, la vârsta de 90 de ani, în octombrie anul trecut, a dezvăluit certificatul său de deces.

Foto: Daily mail

Anul trecut, Natasha și Saskia Connery au lansat chiar și un nou model de tartan (n.r. Țesătură de lână sau de bumbac, cu carouri mari, divers colorate, provenită din Scoția), în semn de omagiu adus regretatului actor scoțian, care a lansat linia James Bond. Totul s-a petrecut la show-ul de modă „Dressed to Kilt” din New York. Cele două nepoate au ieșit pe podium cu rochii confecționate din acest material în carouri, la prezentarea de modă care devenise favorita celebrului lor bunic.

Gregory Peck, student la medicină și actorie. Un Oscar după 4 nominalizări

Gregory Peck a avut o soartă nesperată.  Părinții lui au divorțat când el avea doar 6 ani și a fost nevoit să se mute cu bunica lui. Mai întâi, a lucrat ca șofer de camion. Totuși, a urmat cursurile de la Berkeley, unde a început să joace pentru prima dată. Se mută New York, unde a studiat medicina, dar s-a înscris și la cursuri de actorie.

În primii 5 ani ai carierei sale, a fost nominalizat de patru ori la Premiile Oscar, ca cel mai bun actor. Însă, a câștigat mult râvnita statuetă abia la 36 de ani, în anul 1962. Extraordinarul rol Atticus Finch din filmul ”Să ucizi o pasăre cântătoare”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre