Simona Ionescu / Redactor Șef

Nicole Cherry a luat o decizie radicală în privința bebelușului. Și Smiley a procedat la fel

Nicole Cherry a luat o decizie radicală în privința bebelușului. Și Smiley a procedat la fel
Cireșica noastră mai are puțin și își va strânge copilul în brațe. Nicole simte fericirea prin toți porii și numără zilele până va deveni mamă.

De când a aflat că e însărcinată, Nicole Cherry are mare grijă de sănătatea ei. De aceea o deranjează orice persoană care îi dă sfaturi fără să fie în temă.

Nicole Cherry a luat o decizie radicală în privința bebelușului. Și Smiley a procedat la fel

Luna viitoare, Nicole Cherry va întregi familia cu o fetiță. Vedeta e foarte nerăbdătoare să treacă și această ultimă etapă din viața de mamă, la fel ca și viitorul său soț, Florin. Cireșica își ține mereu fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața sa, dar ultimele cuvinte ale internauților au supărat-o foarte rău.

Ce au sfătuit-o aceștia? Să dea pisica, odată ce micuța va veni pe lume. Nicole a pus piciorul în prag, afirmând că Lia este parte din familie și știe exact ce are de făcut. În plus, vedeta menționează că nu mai suportă criticile nimănui.

 

„Pisica va trebui să o accepte pe Anastasia și sunt sigură că se vor înțelege foarte bine”

„Nu îmi mai dați mesaje în legătură cu Lia. Nu-mi dau pisica. Mi-am ascultat medicul. Medicul mi-a spus că nu e nicio problemă. E enervant și nu am ce să vă spun drăguț pentru că mă enervează. O iubesc foarte tare. Bineînțeles că vom avea grijă și va fi tunsă când va ajunge Anastasia acasă.

Nu o să stea bot în bot cu ea. Când ai un animal, te atașezi foarte tare. E ca un copil. Pisica va trebui să o accepte pe Anastasia și sunt sigură că se vor înțelege foarte bine”, a spus Nicole Cherry pe Instastory. După ce va naște, Nicole va proceda ca și Smiley și mulți alți artiști, proaspeți părinți. Bebelușul va fi ținut cât mai departe de ochii curioșilor.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre