Simona Ionescu / Redactor Șef

Nicoleta Luciu a enervat pe toata lumea. Iată ce a făcut când lua masa la o terasă

Nicoleta Luciu a enervat pe toata lumea. Iată ce a făcut când lua masa la o terasă
La 41 de ani, Nicoleta Luciu pare că știe perfect cum să-și joace pe degete audiența. Ea a reușit să îi șocheze pe cei care o urmăresc.

Aflată la o terasă, unde se răsfăța cu nun desert,  vedeta a postat o fotografie în care arată cu totul altfel. Imaginea chipului ei este complet diferită față de cum arată de obicei.

Fanii Nicoletei nu au rămas indiferenți, ci au „bombardat-o” cu mesaje, mulți dintere aceștia atrăgându-i atenția că nu mai seamănă cu ea.

În fotografie, Nicoleta Luciu arată cu totul diferit. Iar la mijloc par a fi intervenții de natură estetică. Dincolo de mesaje, mulți internauți s-au exprimat în comentarii la postarea fostei vedete.

Nicoleta Luciu și-a enervat maxim fanii

”De nerecunoscut !!!! Operațiile estetice te-au deformat total , păcat erai foarte frumoasă și te admiram , nu imi place deloc schimbarea”, ”Era mai frumoasa inainte, pacat de ea”, ”Fereasca sfantu femeile astea se autodistrug singure, cat de frumoasa era naturala acum e de nerecunoscut!!”, ”Transformată, ce pacat erai asa de frumoasa!”, ”Transformata ce pacat erai asa de frumoasa!”, ”Păcat erai frumoasă naturală”,

”Frica de a îmbătrâni (deși încă ești tânără) te-a făcut să devii dependenta de medicul estetician, păcat!”, ”Ești schimbată total în rău”, ”Nu pot să cred cât te-ai schimbat. Jur că nu te-am recunoscut. Erai mult mai frumoasă înainte de operații estetice”, ”Nu mai seamănă, o altă Loredana!!! Ce-aveti, fetelor ? Te mai recunosc copiii ? Erai o Sophia Loren de-a noastră, dar acum…”, ”Mult prea modificată”, i-au scris  internauții Nicoletei Luciu.

După ploaia de critici, au apărut câteva doamne mai experimentate în ale rețelelelor sociale și au explicat că Nicolata a folosit, de fapt, doar un filtru al Instagram. Iar acesta i-a schimbat chiar și fizionomia, nu doar i-a matifiat tenul.

Nicoleta Luciu nu mai vrea la TV, nici în ruptul capului

Nicoleta Luciu trăiește la Miercurea Ciuc, împreună cu soțul ei, Zsolt Csergo, și cei patru copii ai lor. De ani de zile  a refuzat orice apariție la televizor. Asta, în ciuda faptului că ofertele au existat. „Acum, din păcate, scandalul vinde, românului asta-i place… (…) Nu cred, nu sunt ofertele ca lumea. Le-am refuzat pe toate, nu vreau să fiu o chestie în plus, de umplutură pe la emisiuni. Dacă ar fi să fie ceva statornic, săptămânal… Iar la concursuri, gen Asia Express, aș spune nu, lipsesc prea mult de acasă.

Nicoleta Luciu: „Am renunţat să divorţez pentru că sunt 4 copii la mijloc.

Dar nu știi niciodată ce-ți rezervă viitorul. Știi cum e, niciodată să nu spui niciodată”, a mărturisit Nicoleta Luciu, pentru Playtech.ro.

„Sunt prea bătrână să mai apar la televizor. Știi vorba aia, fuse și se duse. (…) Noi am prins niște vremuri foarte bune, acum e altceva, din păcate. Nici contractele nu mai sunt cum au fost, oamenii parcă nu mai au sentimente în ei, parcă s-au robotizat. Mă gândesc cum reacționam când ne întâlneam între noi. Cine ne-a ținut pe noi în frâu, nu ne-a lăsat să ni se urce la cap”, a completat vedeta.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre