Simona Ionescu / Redactor Șef

Nimeni nu se aștepta la asta din partea Lilianei Ștefan. Ce a făcut mama copiilor lui Bittman după despărțire

Nimeni nu se aștepta la asta din partea Lilianei Ștefan. Ce a făcut mama copiilor lui Bittman după despărțire
Nimeni nu se aștepta la asta, din partea ei. Are 50 de ani, e mamă, și tocmai a fost părăsită (de tot?) de partenerul ei.

Vestea despărțirii Lilianei Ștefan de cântărețul Dan Bittman a venit ca un șoc. Cei doi au trei copii împreună și o relație care a  durat exact un sfert de secol. Mereu au spus că femeia nu și-a dorit un inel, iar acum, el  povestește despre cele 22 de inele…

Cert este că Liliana e o femeie puternică, ce știe exact ce vrea și ce e mai bine pentru ea și copiii ei ca să meargă înainte după despărțire. Așa că a făcut pasul. Unul la care nu se aștepta nimeni. Ba chiar ceva despre care mulți au strâmbat din nas și au spus: De asta îi arde ei la 50 de ani? Ei bine, da! Sunt neașteptate și fără limită resursele unei femei. Iar Liliana Ștefan oferă o adevărată lecție de supraviețuire.

Mesajul Lilianei după despărțire

„Dragi prieteni (și urmăritori), vreau să scriu azi despre pasiune. Din păcate, covid ne-a stricat planurile multora dintre noi. Nu m-a ocolit nici pe mine, iar proiectele artistice pentru copii la care am lucrat enorm cu pasiune eu și colegii mei, au trebuit să fie puse pe hold o vreme.

Probabil că atunci când va fi posibil vom reveni. De aceea am folosit ultimele 12 luni pentru a consolida și șlefui alte resurse personale și activități pe care le-am lăsat deoparte, sperând să vină și vremea lor cândva. Timpul nu a mai avut răbdare, așa că din nou am urmat pasiunea”, a scris Liliana Ștefan.

Are 50 de ani, nu își arată, fizic, vârsta. Și chiar dacă e mamă a trei copii, nu are o problemă în a-și reseta viața. Așa că a devenit studentă. „Cei care mă cunosc personal îndeaproape m-au sprijinit și încurajat, așa că iată jurnalul de bord: 1. din toamna aceasta sunt boboc anul I la Psihologie 2. Am reușit să-mi obțin diplomele necesare ca terapeut în terapii complementare ReBalance.

Mai multe despre ultima găsiți în site-ul meu: https://www.rebalance.com.ro/. P.S: În curând e gata și un proiect muzical on-line asociat acestui sector, făcut tot din pasiune, normal”, a scris Liliana Ștefan pe pagina ei de Facebook.

Sursa foto: Facebook

Codin Maticiuc a câștigat cea mai mare donație: 100.000 de euro de la Mihai Bendeac

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre