Simona Ionescu / Redactor Șef

Noi dezvăluiri despre Woody Allen. Cu cine a avut relație celebrul regizor sub ochii Miei Farrow

Noi dezvăluiri despre Woody Allen. Cu cine a avut relație celebrul regizor sub ochii Miei Farrow
În plin scandal Allen vs Farrow, în care Mia Farrow își acuză fostul partener că ar fi abuzat sexual de fiica lor adoptivă, Dylan, ies la iveală noi dezvăluiri despre Woody Allen. Un fost model lansează acuzații grave.

În noul documentar marca HBO, Mia Farrow și fiica ei, Dylan, îl acuză pe faimosul regizor că a abuzat sexual de Dylan, pe când aceasta avea doar 7 ani. Acum, noi dezvăluiri despre Woody Allen ies la iveală. 

Cea care face acuze este Christina Engelhardt, un model faimos din anii 70. Aceasta susține că a avut o relație de 8 ani de zile cu regizorul. Totul s-a întâmplat chiar sub ochii actriței Mia Farrow, care ar fi știut tot. Christina avea doar 16 ani la acea vreme, în timp ce Allen avea 41 de ani. 

Noi dezvăluiri despre Woody Allen. Se întâlnea cu Christina doar la el acasă 

noi dezvăluiri despre Woody Allen

Christina a povestit că l-a cunoscut pe Woody Allen într-un restaurant din New York. Ulterior au început o relație clandestină care a durat 8 ani, deși fostul model spune că Mia Farrow era perfect conștientă de povestea lor. Christina și Allen se întâlneau doar la el acasă, acolo unde beau vin, jucau șah și întrețineau raporturi intime, conform mărturiilor Christinei. Aceasta a mai spus că a fost manipulată de celebrul Allen, iar pe atunci nu și-a dat seama de acest lucru.

“Nu am stat niciodată peste noapte. Doar pentru câteva ore, inclusiv raporturi intime. Un pahar de vin, un pic de vorbă, un joc de șah și apoi sex. Apoi la final mereu îmi spunea ok e timpul să pleci. Data viitoare când ești în oraș anunță-mă”, și-a amintit Christina de relația cu Allen. 

Fostul model, care are acum 61 de ani și are două fiice, a mai spus că se simțea rănită că Allen nu o scotea niciodată la restaurant și o ținea ascunsă. Însă a mai menționat că în același timp era mândră că un om ca Woody Allen e interesat de ea și îi cere părerea pe diverse subiecte.

“Credeam că sunt specială, dar am sfârșit prin a mă simți jucăria lui și doar asta am fost. Nu era persoana care credeam eu. I-am acordat încredere pentru că am crezut că este un geniu”, a mai mărturisit fostul model. 

Foto: Facebook

Dan Negru a împlinit 50 de ani și ne-a oferit o poză cu el bebeluș

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre