Simona Ionescu / Redactor Șef

Noua Eră a Vărsătorului. Ce înseamnă pentru tine în 2021 horoscopul

Noua Eră a Vărsătorului. Ce înseamnă pentru tine în 2021 horoscopul
Luna trecută Jupiter și Saturn s-au întâlnit pentru a crea o magnifică „Stea de Crăciun”.  Astrologul  Yasmin Boland dezvăluie semnificația acestei minuni cerești și, mai ales, ce aduce anul 2021, în funcție de ascendentul zodiacal.

Pentru astrologi, zilele trecute au fost marcate de un eveniment de semnificație și raritate aproape unice. Ultima dată când s-a întâmplat Henric al IV-lea a fost pe tronul englez și lumea se găsea la jumătatea războiului de 100 de ani.

Sus, pe cer, marii giganți Jupiter și Saturn se mișcă de la un semn zodiacal la altul aproape simultan. Pe măsură ce planetele călătoresc prin diferite semne zodiacale, energia lor se schimbă și la fel și influența lor asupra vieții noastre.  Jupiter și Saturn, planeta norocoasă și, respectiv, simbolul muncii grele, sunt deosebit de puternice în ceea ce privește relațiile noastre, indiferent dacă ne afectează viața amoroasă, finanțele sau carierele.

Pe măsură ce trec de la Capricornul practic, legat de pământ, la Vărsătorul „aerisit” și eliberat, mulți astrologi cred că vom simți în sfârșit puterea speranței reînnoite și a optimismului în lume. Și mai semnificativ, cele două planete se vor „uni” în semne de aer (Gemeni, Balanță și Vărsător) pentru următorii 200 de ani, semnalând o nouă eră astrologică, pe care unii o numesc Noua Era a Vărsătorului.

Este important să știm că cele două planete au influențe foarte diferite. În timp ce Jupiter este planeta bucuriei, a libertății și a aventurii, Saturn este sever, restrictiv și mai puțin binevoitor în general.  Casele astrologice în care aceste planete apar în horoscopul vostru oferă indicii despre provocările și recompensele anului viitor, arată cunoscutul astrolog.

Pentru a descoperi cum vă va fi anul trebuie să știți care vă este ascendentul horoscopului. Acestea le aflați știind exact ora și locul nașterii, accesând moonmessages.com/freechart. Site-ul oferă o diagramă astrologică gratuită, inclusiv ascendentul zodiacal.

Dacă Jupiter și Saturn se mută în casa a 2-a

Așteptați provocări și recompense atunci când vine vorba de numerar și bunuri. 2021 va fi un an bun pentru a risca și a profita de oportunități. Jupiter vă va oferi noroc, chiar și neașteptat, atâta timp cât îl veți liniști pe Saturn, vă veți păstra capul  pe umeri și veți menține autodisciplina. Veți culege ceea ce ați semănat, așa că asigurați-vă că ați pus lucrurile in ordine.

Dacă Jupiter și Saturn se mută în casa a 3-a

Așteptați provocări și recompense atunci când vine vorba de familie, viața socială și dezvoltarea carierei. Anul acesta, ați putea întâmpina probleme în relațiile cu frații sau vecinii. Abilitățile de vorbire și ascultare sunt esențiale pentru voi în acest an, mai ales dacă începeți un nou loc de muncă sau găsiți un nou partener.

Dacă Jupiter și Saturn se mută în casa a 4-a

Așteptați provocări și recompense atunci când vine vorba de toate lucrurile intime și de problemele din trecutul vostru.  Pentru voi, 2021 ar fi un an bun pentru schimbarea casei.

Dacă Jupiter și Saturn se mută în casa a 5-a

Așteptați provocări și recompense când vine vorba de creativitate, copii și relații amoroase. S-ar putea să simțiți că lucrați prea mult anul acesta și că nu reușiții să vă  exprimi creativitatea. Urmați-vă visele, dar faceți-o cu ochii larg deschiși. Între timp, bucurați-vă de aventura unei noi relații de dragoste sau revitalizează una veche și nu lăsați anxietatea să vă împiedice.

Dacă Jupiter și Saturn se mută în casa a 6-a

Este un an grozav pentru a vă pune în formă.  La fel ca în toate lucrurile din viață, când Saturn și Jupiter acționează împreună, veți obține recompense mari pentru efortul depus. Per total, este un an în care să vă puneți întrebări importante despre ce vreți în viață.  Fiți disciplinați.  Saturn nu vă va lăsa să acoperiți răspunsurile, dar Jupiter vă va oferi încrederea de a face un salt mare.

Dacă Jupiter și Saturn se mută în casa a 7-a

Așteptați provocări și recompense atunci când vine vorba de parteneri de tot felul.  Dar sunt șanse, cel puțin ca una dintre relațiile tale importante să provoace dificultăți în lunile următoare. Dacă relația voastră trece printr-un moment de cumpănă, nu fiți orbi la propriile defecte sau prea aroganți pentru a le recunoaște. Aveți încredere în capacitatea voastră de a repara lucrurile – Jupiter vă va ajuta.

Dacă Jupiter și Saturn se mută în casa a 8-a

Așteptați provocări și recompense atunci când vine vorba de sex, o moștenire și bani în general. Succesul viitor se bazează pe învățarea lecțiilor din următoarele câteva luni pentru a profita de avantajele unor recompense financiare durabile.

Dacă Jupiter și Saturn se mută în casa a 9-a

Creșterea mentală și spirituală este o temă importantă în acest an, dar va trebui să vă dedicați timp. Indiferent cât de lent pare, sub privirea restrictivă a lui Saturn, fiecare pas înainte te duce puțin mai aproape de împlinirea viselor voastre.

Dacă Jupiter și Saturn se mută în casa a 10-a

Așteptați provocări și recompense atunci când vine vorba de reputația, cariera și modul în care vă poziționați în lume. Conjuncția planetelor din Vărsător vă spune să fiți sârguincioși și profesioniști pentru a obține un succes uriaș și susținut în carieră.

Dacă Jupiter și Saturn se mută în casa a 11-a

Așteptați provocări și recompense atunci când vine vorba de prieteni și speranțe pentru viitor. Căutați oamenii care vă fac să vă simțiți bine.

Dacă Jupiter și Saturn se mută în casa a 12-a

Așteptați provocări și recompense atunci când vine vorba despre cea mai adâncă, întunecată și mai sensibilă parte a diagramei voastre – temerile, sentimentul de spiritualitate și dușmanii ascunși. Aveți o provocare majoră, dar este una cu o recompensă semnificativă la final. Acesta este un an pentru a vă rezolva temerile, acum e momentul să acționați.

Sursa: Daily Mail

Sursa foto: Pixabay

Pâine fără drojdie. Învățați să preparați pâinea așa cum se făcea pe vremuri

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre