Simona Ionescu / Redactor Șef

Nu a fost dragoste la prima vedere. Ce i-a unit, de fapt, pe Andreea Marin și iubitul său actual, Adrian Brâncoveanu

Nu a fost dragoste la prima vedere. Ce i-a unit, de fapt, pe Andreea Marin și iubitul său actual, Adrian Brâncoveanu
De aproape patru ani îndrăgita prezentatoare și realizatoare de emisiuni TV se declară din nou îndrăgostită. Aceasta ar putea fi „marea iubire”, care să-i fie alături tot restul vieții.

Când nimeni nu mai credea că pot apărea noutăți, iată ce i-a unit, de fapt, pe Andreea Marin și iubitul său actual, Adrian Brâncoveanu. O spune chiar ea.

Andreea Marin a fost căsătorită cu Ștefan Bănică șapte ani și au divorțat la începutul anului 2013. Cei doi au o fiică, Violeta. Apoi, fosta prezentatoare TV s-a iubit cu fizioterapeutul turc Tuncay Ozturk, bărbat cu 11 ani mai tânăr. Cu el s-a căsătorit în decembrie 2014 și au fost împreună doi ani.

Nu a fost dragoste la prima vedere

În 2017 Andreea Marin s-a declarat din nou îndrăgostită, de un bărbat de asemenea, mai tânăr, Adrian Brâncoveanu. „El este un om asumat, cald și cu un suflet mare. E potrivire!”, a declarat Andreea Marin despre iubitul ei. Tot ea spunea și că nu se  grăbește  la măritiș. „Sunt atâtea alte greșeli de făcut, nu e păcat să repeți?!”, mărturisea într-un interviu mai vechi.

Andreea Marin a povestit că înainte de a începe o relație cu Adrian Brâncoveanu a descoperit că aveau experiențe triste în comun, care i-a unit. Iubitul vedetei TV lucrează în Ministerul Afacerilor Externe. El a  fost consul la Tripoli, Libia, însă din cauza situației tensionate din Libia, a locuit o perioadă în Tunisia.

Ce i-a unit, de fapt, pe Andreea Marin și iubitul său actual, Adrian Brâncoveanu

Invitată recent la podcastul lui Damian Drăghici, Andreea Marin a ajuns să vorbească și despre situația ei amoroasă. Cum o știm cu toții, nu a oferit prea multe detalii. Dar a spus lucruri interesante. Nu, nu a fost dragoste la prima vedere între ea și iubitul ei. Însă faptul că atât ea cât și Adrian Brâncoveanu au pierdut oameni dragi a reprezentat un punct comun care i-a unit.

„Cred că, de fapt, pe noi ne-a unit suferința. Fiecare pierduse un om drag extrem de apropiat. Eu, pe tatăl meu. Și în felul ăsta ne-am apropiat, vorbind despre lucruri dureroase și grele pentru noi. N-a fost dragoste la prima vedere. Lucrurile au venit în timp și, cred eu, într-un mod sănătos”, a spus Andreea Marin. Toate deciziile luate în viața amoroasă au reprezentat un progres, a punctat ea, și nu regretă nimic.

Cât despre un posibil frate pentru Violeta, un copil cu Adrian Brâncoveanu, Andreea Marin a menționat că se pregătește. Un urmaș e foarte dorit: „Dacă Dumnezeu va fi cu mâna pe umerii noștri, da, sigur. Vom fi cu brațele deschise. Nu știi niciodată. Trebuie să vrem noi, dar trebuie să vrea și cineva acolo sus. Sigur că ne dorim asta”.

Exclusiv. Adevărul despre milionarul Sebastian Dobrincu și Mimi. De ce s-au despărțit, de fapt

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre