O filmare superbă cu Simona Halep, dansând bucuroasă printre invitații pe care i-a avut la petrecerea de după cununie, a devenit publică. Fanii Simonei Halep au putut descoperi zilele acestea o altă față, diferită, a dublei campioane de grand slam. Până acum o știam cu toții din fotografiile din competițiile de tenis sau de la acțiunile promoționale. O știam foarte serioasă, motivată, determinată. Cu ocazia cununiei civile, toți am putut descoperi o altă Simona.
O filmare superbă cu Simona Halep
E drept, se vorbea despre ea că e o fire veselă, dincolo de seriozitatea afișată pe tern sau la antrenamente ori în evenimentele oficiale. Simona Halep, așa cum se vede din filmările care au apărut de la petrecerea ei, e cu adevărat o fire veselă, care știe cum să se bucure de viață.
Departe de terenul cu zgură, Simona a lăsat emoțiile deoparte, a râs tot timpul, a dansat și chiar a cântat. Superba tenismenă a dansat cu foc la petrecerea ei, mereu cu un zâmbet mare pe față, semn că a savurat momentul din plin, alături de Toni Iuruc, omul de afaceri turc cu care are o relație de doi ani și jumătate.
După un „dans al mirilor” cuminte și romantic, Simona s-a dezlănțuit pe celelalte piese interpretate de Dan Bittman și Loredana Groza.
Meniu de campioană pentru cei 300 de invitați
După oficierea căsătoriei, mirii au mers pentru petrecere în Fratelli, clubul de fiţe din nordul Mamaiei, unde, cei 300 de invitaţi au fost aşteptaţi pe covorul roşu. Meniul a fost unul ca pentru o campioană. Zeci de feluri au încântat papilele gustative ale nuntașilor. Meniul s-a bazat pe fructe de mare, dar nu au lipsit nici tradiţionalele plăcinte machedoneşti. Fanatik.ro a aflat meniul de la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc. Iată ce s-a mâncat la petrecere:
– corner tradiţional românesc
– mix de platouri tradiţional româneşti (mezeluri de Covasna şi brânzeturi)
– plăcinte machedoneşti servite cu lapte bătut
– salată de vinete servită cu ardei copţi
– zacuscă de legume
– piperchi din ardei graşi cu roşii şi brânză de oaie
– piure de năut cu muguri de pin şi pătrunjel servit cu lipie
– platou de crudităţi
– sushi bar
– selecţie de blinis cu icre negre
– peşte alb Corvina şi caracatiţă servite pe un pat de ridiche, piure de broccoli şi vinegretă de mango
– sărmăluțe tradiționale în foi de viță
– sărmăluțe tradiționale în foi de varză
– muşchi de vită maturat de origine Argentina cu sare roz de Himalaya şi piept de porumbel
– langustină servită cu sparanghel, sos brun şi dulceaţă de cireşe cu zmeură
– piept de raţă cu Chutney de mango
– terină de foie gras cu trufe
– tartar de vită cu chips de cartofi dulci
– tartar de ton cu biscuiţi de miso
– scoici Saint Haques cu sos de unt şi citrice
– tartar de langustine cu îngheţată de avocado şi vanilie
– candy bar
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook